Fener Bahçe ve Beşiktaştan Futbolcu İstediler. ( Geniş Bilgiler )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Fener Bahçe ve Beşiktaştan Futbolcu İstediler. ( Geniş Bilgiler )
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ,Fenerbahçe'den Gökhan Ünal ve Beşiktaş'tan Zapotocny'i istediklerini söyledi. Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına katılan Gümüşdağ, kulüp olarak ilk yarıda sakatlıklarla boğuştuklarını belirterek, ikinci yarı için belli mevkilere transfer yapacaklarını kaydetti. Başkan Gümaşdağ,Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan oyuncuları Gökhan Ünal'ı istediklerini ifade ederek, ''Bu oyuncuya hocamız çok inanıyor. Kadromuza katmak istiyoruz. Oyuncuyla görüşmek için kulübünden izin de istedik'' derken, Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Serdal Adalı'dan da Çek savunma oyuncusu Zapotocny'i istediklerini açıkladı.
İBB Spor olarak Galatasaray'a karşı maç kazanamamalarının gündeme gelmesiyle ilgili bir soru üzerine başkan Gümüşdağ, ''Teknik heyet ve benim için önce kulübüm gelir'' dedi.
Gümüşdağ, böyle bir algılanmanın normal olduğunu kaydederek, şunları söyledi: ''Teknik direktörümüz Abdullah Avcı geçmişte Galatasaray alt yapısında görev yaptı. Yardımcısı Arif 20 yıl Galatasaray'da futbol oynadı. Ben de Galatasaray Kulübü kongre üyesiyim. Ancak, futbola profesyonel hizmet eden bir kişi önce önce kulübünü düşünür. Bizde her şeyden önce kulüp gelir. İBB Spor'a 1 dakika bile hizmet veren kişi dahi önce kulübünü düşünür.''
Abdullah Avcı'ya Galatasaray ve Trabzon Spor''dan daha önce teklif geldiğini söyleyen Gümüşdağ, ''Kendisi kalmak istedi. Bizim Abdullah Avcı ile gönül sözleşmemiz var. Ancak ilerde bu teknik ekibin büyük camialar ve milli takımlarda görev almasını tabii ki isteriz'' ifadesini kullandı.
Gümüşdağ, İBB Spor olarak bu sezon iddialı olduklarını ifade ederek, sezon sonunda UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı hedeflediklerini anlattı.
Kulüpler Birliği Vakfı ve Fener Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırımın'ın Kulüpler Birliği Başkanı sıfatıyla Kulüplerin sorunları ile sporda şiddet sorununun araştırılması amacıyla kurulan meclis araştırma komisyonu'na yaptığı sunum sırasında bir teklifte bulunduğunu anlatan Gümüşdağ, ''Sayın Yıldırım, komisyon üyelerini futbol ailesinin katılımıyla düzenlenecek bir toplantıya davet etti. Toplantı, 15 Ocak'ta hatta 16'sına sarkacak. 150 kulübün bulunacağı toplantıda komisyonla birlikte değerlendirmelerde bulunacak. Bu toplantıda, tüm sorunlar tartışılacak. Toplantı büyük bir ihtimalle Swissotel'de yapılacak'' şeklinde konuştu.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt