fem dershanesi ve türevlerine gidenler kimler?(alt tarafı zaman denemesi cevp anahtarını isteyecktm)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
fem dershanesi ve türevlerine gidenler kimler?(alt tarafı zaman denemesi cevp anahtarını isteyecktm)
evet arkadaşlar fem dershanesine giden ve zaman denemesine (lys) girenler var mı

joker.lg

joker.lg

Üye
hayır :ehe

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
aga ben o dersanelerin yanından bile geçmiyorum yolda yürürken:D

ibrother

ibrother

Üye
niye karışık eğitim yapmıyorlar diye mi !diğer dershane ler de kız larla oynaşmaktan net ler yerlerde feza fem anafen sadece urfadan bir yılda 60tıp ve yüksek derecelere sahip öğrenciler çıkarıyor. adamlar eğitimin hakkını veriyor ve bunu herkes görüyor da. bence siz diğer dershane lerin durumuna bakın.

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
niye karışık eğitim yapmıyorlar diye mi !diğer dershane ler de kız larla oynaşmaktan net ler yerlerde feza fem anafen sadece urfadan bir yılda 60tıp ve yüksek derecelere sahip öğrenciler çıkarıyor. adamlar eğitimin hakkını veriyor ve bunu herkes görüyor da. bence siz diğer dershane lerin durumuna bakın.

katılıyorum..
konyada bu isim sabah dershanesi. bizdede kız erkek ayrı ıdı ama bu sene ödg sınıfına kızlarıda aldılar.
ayrıca konyaya bıde fem dershanesi olarak yeni dershane açıldı. onda da kız erkek karısık olacakmıs.

bence bu sistem iyi.

- - - Eklendi - - -

yani ayrı olması

- - - Eklendi - - -

aga ben o dersanelerin yanından bile geçmiyorum yolda yürürken:D

neden ?

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
aga derin meseleler bunlar.

• Beğen
Metin MF

Metin MF

Üye
tartışma çıkarmayalım, siyaset yapmayalım :oke:

• Beğen
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
o yüzden susma hakkımı kullanıyorum :D

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
bende o sebeplerine katılıyorum. ama o dershaneye gtmem için baska sebeplerım vardı. ama bir daha asla gitmemmmmm :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Konu gereksiz tartışmalara sebebiyet vereceğinden:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt