Felaket Geliyor!!! Gececiler Gereksizlere Taşınıyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
abovvv :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Mert ve Pınar'ın düğünü unutulmaz bir geceydi. Tekrardan mutluluklar. Düğün sonrasında çektiğim bu videoyu paylaşmadan edemeyeceğim.

ben yedekliom erol

- - - Eklendi - - -

bende arkandayım mert taşı artık şu konuyu

spy ghost

spy ghost

Üye
Erol abi senin videodan sonra bir video buldum alternatiflerin içinden konuyla ilgisiz ama seyredin bi [video=youtube;ct8qQoAsA3Q]http://www.youtube.com/watch?v=ct8qQoAsA3Q&feature=player_embedded#![/video]

• Beğen
Tepkiler: EroL
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
:oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
bu konuda gereksiz olmadan bir şeyler yapsam iyi olacak :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Tasiyin :D

CABBAR

CABBAR

Üye
:( Rütbem elimden alınmış gibi oldum yaa :( (Hani 1 nisanda yapacaktın bunu Mert öyle konuşmuştuk)

greenmile

greenmile

Üye
konu dışında gereksiz o kadar konu varken belki de içlerinden en gereklisini mi bulmuşlar taşıyacak:D

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
bence taşınması mantıklı. Milet haksız kazanç sağlıyor. Ben mobilim oradaki muhabbete katılamıyorum. Hızlarına yetişemiyorum ister istemez. Makam mevki peşinde değilim beni ilgilendirmez ama böyle bir karar alınırsa yadırgamamak gerekir diye düşünüyorum

Haksız olduğunu nereden çıkardın? İnsanlar yazışıyor, sohbet ediyor. Sanki o konu dışındaki mesajların hepsi mantıklı mı? Muhabbete katılamıyorsan ve yetişemiyorsan bu bizim suçumuz değil.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Taşıyamaz ki :bud:

CABBAR

CABBAR

Üye

Haksız olduğunu nereden çıkardın? İnsanlar yazışıyor, sohbet ediyor. Sanki o konu dışındaki mesajların hepsi mantıklı mı? Muhabbete katılamıyorsan ve yetişemiyorsan bu bizim suçumuz değil.

Geceleri hep beraber sohbet ettiğimiz bir yer taşınması gereksiz olur bence :zzz:

MrTech

MrTech

Üye
Kimler cevaplamış?

- - - Eklendi - - -

Daha binlerce farklı üyenin mesajları var açıldığından beri ama sayfa açılmaz onları koyarsam :D
Listedeyim Hadi Be :biggrin:

Revengeful

Emekli Yönetici
Geceleri hep beraber sohbet ettiğimiz bir yer taşınması gereksiz olur bence :zzz:
Tamam o zaman asıl yeri olan sohbet bölümüne taşırız :naughty:

- - - Eklendi - - -

Milletin elinde olsa beni linç edecekler yahu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt