Federasyon Fener'in yıldızını sildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
:kop:Güiza :kop: tamam Murat sensin tamam tartışmaya gerek yok :ehe

• Beğen
Tepkiler: prince2hakan

prince2hakan

prince2hakan

Üye
Güzel olmuş :)

arslansem

arslansem

Üye
Valla Güiza'yı savunan iyi diyen ilk kez bi Fenerli görüyorum maruz gör :ehe komikti ama kabul et :ehe

greenmile

greenmile

Üye
başarılı olup olmaması onun kötü bir futbolcu olduğu anlamına gelmez,kimse şansıyla bir yerlere gelmez

arslansem

arslansem

Üye
başarılı olup olmaması onun kötü bir futbolcu olduğu anlamına gelmez,kimse şansıyla bir yerlere gelmez
Arda'nın en iyi başarısı Kazakistan galibiyetiymiş başka başarısı yokmuş ve size göre kötü.Kendinle çelişme birader :)

greenmile

greenmile

Üye

Arda'nın en iyi başarısı Kazakistan galibiyetiymiş başka başarısı yokmuş ve size göre kötü.Kendinle çelişme birader :)

birader rahat ol kendimle çelişmiyorum ardanın başarısı neymiş bir de bakalım da bilelim,o aklın sıra dalga geçtiğin guiza bile avrupa şampiyonluğu yaşamış bir adam

arslansem

arslansem

Üye
Sen objektif olana kadar seninle tartışmam Murat :) bana cevap ver Bilica Güiza Gsaray'da olsaydı aynı şekilde savunur muydun?Asıl sen aklın sıra bunu düşünme bile ben ihtimal bile vermiyorum :) Arda Mehmet Topal ve niceleri Avrupa'ya gitmeli ülkemizi temsil etmeli.Siz de gönderin sizinkiyle de mutlu olalım.Sizin gibi yapmayız biz rahat olun.Nihat Beşiktaş'lıydı Real Sociedad gibi dandik takıma gitti kaç sezon oturduk maçlarını izledik destekledik.Sizin ve sizin gibilerin olaya bakış açılarından dolayı sizin için üzülüyorum.Arda pahalıya gitti ,zaten birşey yapamaz döner ,dandik sıradan bi takıma gitti vs..Yazık gerçekten..
Oturun ülkenizde Lig Tv'den maçlarınızı izleyin Ziraat kupasını almaya bakın Avrupa aşar sizi zaten..

Masha

Masha

Üye
Bakıyorum Fenerbahçe Konusunda yine Fenerlilerden çok GS'liler var. Bırakın artık önce İbb'yi yenin ondan sonra FENERBAHÇE'yi konuşurken önce bi düşünün sonra tartışmaya başlayın. Hatta tartışılacak halde olmadığınız halde tartışmaya giriyorsanız orası ayrı.

India

India

Üye
önce İbb'yi yenin ondan sonra FENERBAHÇE'yi konuşurken önce bi düşünün sonra tartışmaya başlayın.

Hep aynı laf :D istanbul'u hangi takım daha çok yenmiş git onu araştır önce ayrıca lig daha bitmedi bir maç kazanmayla şampiyon olunmuyor türkiyede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt