"Feda dediğim için pişman değilim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Feda dediğim için pişman değilim"


Beşiktaş'ın son zamanlardaki formda oyuncusu Filip Holosko, yükselen performansının altında teknik direktör Samet Aybaba'nın kendisine güvenmesinin yattığını söyledi.

Siyah-beyazlı takımın bu sabah yaptığı antrenmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Holosko, Beşiktaş'ta yaklaşık 1,5 yıl sakatlıklarla boğuştuğunu ifade ederek, "Ağır sakatlıklardan sonra forma şansı bulamadım. Bulduğumda da kendimi gösteremedim. Öz güvenimin yerine gelmesi için arka arkaya birkaç maçta forma şansı bulmam lazımdı. Şimdiki durum için Samet hocaya teşekkür ediyorum. Çünkü bana güvendi. Başlardaki form durumum yeterli olmasa bile beni takıma koydu. Bana güvendiğini defalarca ortaya koydu. Ben de hocamızın bu güvenini boşa çıkarmadım" diye konuştu.
Beşiktaş takımının performansını değerlendiren Filip Holosko, "Takım olarak öz güvenimizi kazanıp daha iyi oynamaya çalışıyoruz" yorumunda bulundu.
"'KESİNLİKLE PİŞMAN DEĞİLİM"
Sezon öncesinde yıllık ücretinde indirime gidildiğinin hatırlatılması üzerine Slovak futbolcu, esprili bir dille, "Ücretimin yükselmesini beklediğim için şimdi daha iyi oynamaya başladım" diyerek, "Bu elbette şaka ama sezon başında herkesin deyimiyle 'Feda' dedim. Bundan kesinlikle pişman değilim. Kulüpte kalmaktan dolayı çok mutluyum. Çünkü bu sene beşinci yılım. Kalbimle bu kulübe ait olduğumu hissediyorum. Hem ben hem de ailem burada olmaktan dolayı mutluyuz ve kendimizi çok iyi hissediyoruz" şeklinde konuştu.

"STOCH, HER TAKIMDA YANIMDA GÖRMEK İSTEYECEĞİM BİRİSİ"
Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını, sarı-lacivertli takımın Slovak futbolcusu Miroslav Stoch ile birlikte izlediğinin hatırlatılıp, 'Stoch'u Beşiktaş'ta görmek ister misin " diye sorulması üzerine Holosko, "Miroslav Stoch, çok çok iyi bir futbolcu. Fenerbahçe'ye verdiği katkılar ortada. Geçen sezon 12 gol attı ve bunlardan birisi, dünyanın en iyi golleri arasına girdi. Kendisinin Fenerbahçe ile sözleşmesi var ve kulübünde mutlu. Her oyuncu gibi bazen kulübüyle sorun yaşayabilir. Şimdi sorunlu bir döneminde ama bu durumu aşacağına inanıyorum. Ancak şunu da söylemem gerekir ki her zaman ve her takımda yanımda görmek isteyeceğim birisi. Oynadığı her kulübe nerede oynarsa oynasın çok katkı yapabilecek futbolcu" dedi.

Önceki takımlarında santrfor oynamasına rağmen Beşiktaş'ta kanat oyuncusu gibi oynadığı hatırlatılarak, hangi mevkide rahat ettiğinin sorulması üzerine de Slovak futbolcu, "Beşiktaş'a ilk geldiğim sezon Ertuğrul Sağlam'ın sisteminde çift forvet vardı. Ben de Manisaspor'daki gibi hücumun en ilerisinde oynuyordum. Yanımda da genelde Nobre ve Bobo oluyordu. Ancak sonraki sezonlarda tek forvetli sisteme geçildi. Beni daha çok kanatta kullanmaya başladılar. Artık 4,5 senedir kanatta oynuyorum. Bu duruma alıştığımı söyleyebilirim. Çocukluktan beri alışık oynadığım için en ileride daha rahat ediyorum ama kanatta oynamaktan dolayı mutsuz değilim" ifadelerini kullandı.
Filip Holosko, son olarak futbolu Beşiktaş'ta bırakıp bırakmayacağının sorulması üzerine, bunu kesinlikle isteyeceğini sözlerine ekledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt