Feature Points ile 2 günde 5 dolar kazanmak ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagaday

Üye
    Konu Sahibi
Feature Points ile 2 günde 5 dolar kazanmak ;)
feature points ile 2 günde 5 dolar kazanabilirsiniz arkadaşlar

Sadece İos cihazlarında çalışan programda mantık programları kurmanız ve 30 sn prg ye girmeniz.

Prg yi kendim denedim odememi aldım ve sizinle paylaşmak istedim. Ödeme kanıtı isteyen olursa ss eklerim.

Prg yi kurmak ve çalışltırmak basit

Benim referans kodum : https://featurepoints.com/r/TKRDPX bunu yazarak 50 puan ile başlayabilirsiniz.

Telefonununz safari bölümüne girip yazarak indirebilirsiniz.

Sayfaya girdiginizde mavi yazı ile sing up to start earning yazıyor ona tıklayacagız

Ve ekrana açılan pencere lets go yazıyor yada şimdi yükle ardından yüklediginiz prg doğrulanıyor ve yükle diyoruz

ardından ana sayfaya geliyoruz oradan ise isterseniz açık olan pencereyi ana ekrana ekleyin tekrardan girmeniz kolay olsun.

Ve bundan sonra indirmeniz gereken prg leri goreceksiniz.

Sormak istedikleriniz var ise cevaplarım istediginiz ekran goruntusu olursa koyarım.

Ödemeleri paypal ile yapıyorlar.

umutg464

Üye
https://featurepoints.com/r/JZD2ZB

Bu linkten kayıt olarak direk 50 puan kazanabilirsiniz

mkkozanmk

Üye
kardeş bu iş ile hesabıma para mi aktarılacak yoksa store de harcamak için felan mi ?

cagaday

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu iş ile hesabıma para mi aktarılacak yoksa store de harcamak için felan mi ?

paypal hesapına para aktaracak sende oradan kendi hesapına çekebilirsin
Sormak istedigin birşey varsa yardımcı olurum pm atabilirsin

mkkozanmk

Üye
DoRM

DoRM

Üye
vpn one click programıyla kendinizi başka ülkede gibi gösterip başka ülkelerin programlarından da puan ve para kazanabilirsiniz ben 4 saatte 5 dolarımı aldım
referans kodum ZOOC3X referansımı kullanırsanız +50 puan kazanırsınız ve karşılıklı olarak birbirimizin programlarından puan kazanırız

Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
arkadaşlar referansımı kullanıpta bana her 3000 puan kazandırana 1tl paypal aktaracağım hemen anında bilginize ref: 4HKOAO refimi kullanmadan önce pm atınız bende kontrol edeceğim gördüğümde direk 1 tl paypalınızda hem böle hem öle kazanın

sefo202

Üye
iphoneileparakazanfeaturepoints.blogspot.com/

bu linkte bulunan referansımdan kayıt olun hem puan kazanın hemde anında 1 tl paypal ödemesi alın.

saussure

Üye
GHHKWK bu referans koduyla üye olursanız avantajlı başlarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt