FBI öncesi Sizi sınamak icin Sorulan bir Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krazzo

krazzo

Üye
    Konu Sahibi
FBI öncesi Sizi sınamak icin Sorulan bir Soru
Arkadaşlar bu bir dönem Amerika'da FBI sorusu imiş. Tüm sınavlardan geçtikten sonra sorulan son soru bu: Ben de burada soruyorum.

İki genç kız var. Aynı evde yaşıyorlar. Kızlardan biri diğerine diyor ki: "Ben bu gece arkadaşlarımla dışarıya gideceğim, haberin olsun. Sen keyfine bak." Tamam diyor diğer kız. Gece arkadaşının dışarı çıktığını ve yatağının boş olduğunu bilen evdeki kız kendi kendine, "bu gece arkadaşımın yatağında yatayım" diyor ve gidip arkadaşının yatağına yatıyor. Derken aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece eve geri dönüyor ve gidip KENDİ YATAĞINA yatıyor. Uzanıyor ve öylece yatarken dışarıdan bir arabanın geçtiğini fark ediyor. Arabanın farları, kızın yattağının arkasından, pencereden yansı***** duvardaki saate yansıyor. Kız o farların saate yansıması ardından korkuyla yatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor. :hmmm

Buradaki soru şu. Kızın neden öldüğü sorulmuyor. Eve sonradan gelen kız, kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca neden yatağın altına bakma ihitiyacı hissediyor? Soru bu... biraz düşünün ..... (Yorum Yapabilirsiniz.)

Evet arkadaşlar bu ilginç olaya yorumlarınızı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: jejep, minoo ve anl_tr

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
allah çatlarım ben şimdi.
bence evde kalan kıza A diyelim gidene ise B
ozaman
B eve döndüngünde yatagı boş çünkü A öldürülmüş olarak yatagın altında.Buyuzden yatagına yatıyor.O sırada arabanın farı saate yansıyınca saatin durdugunu fark ediyor, fakat yatagın altından saat sesi geldigini sanıyor.Buyuzden aşagıya egilip baktıgında cesedi görüyor.
Ben çok mu ajan filmleri izledm ya hemen sardım bak...
Zaten çok süper hikayeler uydururum hemen uydurdum...
Hatta biraz daha ekzanterik yaparsak belki katil eve gelcek kıza bir not bırakmak için saati 6:30 kurdu yani yelkovanda akrepte aşagı bakıyor ancak kız eve geldiginde mesala saat 5 olsun duvardaki saati 6:30 görünce şaşırıyor ve aşagı bakma gergini hissediyor.
Ya ben daha çok yazarım biri beni durdursun...:ehe

Perfect!

Üye
saat sesinden dolayı.

Perfect!

Üye
ya yazarken senin yazdığını görmedim sonra sayfa yenilenince gördüm.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
allah çatlarım ben şimdi.
bence evde kalan kıza A diyelim gidene ise B
ozaman
B eve döndüngünde yatagı boş çünkü A öldürülmüş olarak yatagın altında.Buyuzden yatagına yatıyor.O sırada arabanın farı saate yansıyınca saatin durdugunu fark ediyor, fakat yatagın altından saat sesi geldigini sanıyor.Buyuzden aşagıya egilip baktıgında cesedi görüyor.
Ben çok mu ajan filmleri izledm ya hemen sardım bak...
Zaten çok süper hikayeler uydururum hemen uydurdum...
Hatta biraz daha ekzanterik yaparsak belki katil eve gelcek kıza bir not bırakmak için saati 6:30 kurdu yani yelkovanda akrepte aşagı bakıyor ancak kız eve geldiginde mesala saat 5 olsun duvardaki saati 6:30 görünce şaşırıyor ve aşagı bakma gergini hissediyor.
Ya ben daha çok yazarım biri beni durdursun...:ehe

sorunun cevabını önceden bilmiyorsan yorumun güzel :ehe valla hiç aklıma gelmesdi bu saat olayı

wh4t3v3r

Üye
eeee neymiş cevabı çok merak ettim şimdi...

mazlum1790

mazlum1790

Üye
herhalde saat meselesidir

EroL

EroL

Emekli Yönetici
saattin yansımasından, yatağın altındaki cesedi görüyor.
yada daha önceden saat yatağın altındaydı, kız saati duvarda görünce şaşırıp yatağın altına bakıyor. :hmmm

Kaptan

Kaptan

Üye
far duvara vurduğunda bir bakıyor saat durmuş fakat hala tiktak sesi geliyor , etrafına bakınıyor ve sesin çok yakından yani tam altından geldiğini hissediyor ve aşağı bakma gereksinimi duyuyor. olabilirmi ki ? :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Saat tıkırdısına kan damlaması sesi de karışmış ve o yüzden bakmış olabilir :hmmm

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
sorunun cevabını önceden bilmiyorsan yorumun güzel :ehe valla hiç aklıma gelmesdi bu saat olayı
yok emre sorunun cevabını bilmiyorum dedektif filmleri ile zamanında çok agada cristin okudum ondandır...

ebuş...

ebuş...

Üye
far duvara vurduğunda bir bakıyor saat durmuş fakat hala tiktak sesi geliyor , etrafına bakınıyor ve sesin çok yakından yani tam altından geldiğini hissediyor ve aşağı bakma gereksinimi duyuyor. olabilirmi ki ? :ehe

walla güzell mantıklı cevap:d: :oke: cevap budur kesin :D dime ?

burak9400

burak9400

Üye
sıkı durun cevabı açıklıyorum... evdeki kız A olsun dışarıya çıkan B olsun...A B'nin yatağına uzandığında eve bi hırsız giriyor. A'nın bulunduğu odadaki mücevherleri çalarken a uyanıp hırsıza karşı direniyor...Sonra hırsız amca A'yı öldürüveriyor...sonra yatagın altına saklıyor.parmak izi kalmasın diye A'nın üzerine işiyor...sonra B eve gelyor. arabanın ışığı saate yansıyınca B birde bakıyorki saat durmuş.diyor ki yatağın altındaki pili alıp takayım sonra çiş kokusunu fark ediyor.ve diyor ki acaba alkolü fazla mı aldım da altıma mı kaçırdım.Sonra pili alıp satte takmak için yatağın altına bi eğiliyo orada sidiklenmiş cesetle göz göze geliyor. NEDEN? çünkü cesedin gözleri açık...Neden? çünkü hırsızın fantazileri varmış öldürdüğünün gözlerini bantlıyarak açık tutuyorumuş...sonra B de kalpten gidiyo yatağın altına sonra bu ev 2-3 gün sonra haberlere çıkıyo sonra devlet burayı müze haline getiriyo...sonra en değerli tablo çalınıyo :D nasıl yazdım ama???:D senarist olmalıymışım....

haltie

haltie

Üye
erol ve kerimin cevapları çok iyi :ehe

kız saatin durduğunu farkediyor yansımayla birlikte çünkü eve geç gelmişti fakat yatağın altındaki arkadaşının kolundaki saat sesini duyuyor veee korkunçç an tırstım:aman2:

usul123

Üye
arkadaşlar bence bu soru işe balıcak kişinin hayal gücünün ne kadar yüksek olmasını göstermek amaçlı olan bi sorudur ki bence bu sorunun bir çok cevabı olabilir..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Soruyu soran arkadaşı FBI aldı götürdü herhalde :d:
Sırları halka açıklamaktan :d:

Ya da... Acaba... Bu arkadaş da...
Millet yataklarınızın altına bir bakın!!!

EroL

EroL

Emekli Yönetici
az önce yatağın altından müzik sesi geliodu korkuyom bakmaya

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Benim yatağın altından da su sesi geliyor. Ben de tırstım vallahi :s

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Durun la bende evde yanlızım:s
3.5:aman2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...