FB - Sevilla maçına gidiyoruz , gelen var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
FB - Sevilla maçına gidiyoruz , gelen var mı ?

Sevilla maçına gidecek varmı maxi de ? biz 3 kişi gidiyoruz.. ben , ablam= dolce_dolorose (kendi forumu var bura ile ilgilenemiyor ;) ) ve bi arkadaşım ama bilet konusunda şüphem var 3 bilet alıcaz ama biletix 'te klasik taraftar kart'a 1 bilet sınırlaması yazıyor nasıl yapıcaz ??? henüz kart elime ulaşmadı ama şifrem ve numaram var ?? maç 20 şubatta , satış ne zaman başlayacak ??

- gelecek olan arkadaşları bekliyoruz bu güzel maça ;)

--------------- Ekleme ---------------

bu arada Telsim-Migros hangisini tercih etmeliyim ? gönlümden fenerium üst geçiyor ama orası 100YTL :'(

dallaspage

dallaspage

Üye
o maç için 100 basılır :D belki gelebilirim ... Şuanda Sağ ayak kasımda problem var Yürümekte Zorlanıyorum Geçerse Gelebilirim Büyük İHtimâl

En Büyük İsteyim Maldonadoyu görmek...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
taraftar kart'ın var mı ?

dallaspage

dallaspage

Üye
varda ben gelemeyecem büyük ihtimâL malesef takımıma bu sefer destek olamayacam :(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kesinlikle migrosa gitmelisin. Locadan dahi maç izledim, ama migrosta gfb'nin arasında olmak daha farklı gol olunca maç başladıktan 3-4 dk sonra yerine çıkabiliyorsun. :ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
yav hala muamma kafama takıldı şu sorular..
3 kişiyiz muhtemelen ama 1 tane taraftar kartı var (2 gün anca oldu internetten başvurdum)
biletix den 3 adet bilet nasıl alabilirim? genel satışlar başladığında alırsam 50 ytl'lik bilet bulabilirmiyim ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Taraftar karta ne gerek var ki? Genel satışlar başladığında alırsın 3 tane. İlla taraftar kart gerekmiyor. Bende kart bile yok ki ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ya bilet bulamazsam :) öyle bi şey olurmu dersin ??? ama yinede dediğin gibi yaparım ..

JCKL

JCKL

Üye
gidip mağlubiyet mi izliycexin gitme daha iyi bence:ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi

Bi şey sorabilirmiyim ? Türkmüsün çok merak ettim ?? 13 'ünde leverkusen için Ali Sami Yen de olacağım da GS'yı desteklemek için......

SelmanTE

SelmanTE

Üye

arkadaşım niye konuyla ilgisiz bir mesaj atıyorsun, ortamı geriyorsun?
Fb li arkadaşlar maça gidecek toplanıyorlar senin attığın mesaja bak :@:@:@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...