FBnin Konya Maçı ve FB ve TS multimedia

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
FBnin Konya Maçı ve FB ve TS multimedia
Daha çok can yakacaklar!

Süper Lig'de 8 hafta geride kalırken, süper yabancılar Alex, Anelka ve Nobre attıkları 5'er golle galibiyetlerin baş mimarı oldular

F.Bahçe’nin başarısının altında lejyonerlerin üstün performansı yatıyor. Sezon öncesi Everton’a 5 atıp sükse yapan Sarı Kanarya, ligin ilk maçında G.Birliği ile deplasmanda golsüz berabere kalınca şaşkınlığa neden olmuştu. Seyircisiz oynanan Diyarbakır maçından alınan 1 puan ise 2-0’lık mağlubiyetin ardından geldiği için teselli sayılmıştı. Ve Kanarya sonrasında patladı. İlk kurban korkulan rakip Rize oldu. F.Bahçe 1-0 mağlup duruma düştüğü maçı, Nobre ile beraberliğe getirdi, Semih 3 puanı getiren golü attı. Sonrası çorap söküğü gibi geldi. Önce Samsun Kadıköy’de boyun eğdi. Ankaraspor da Saracoğlu’ndan puan çıkaramadı. F.Bahçe, 5 maçta, 3 galibiyet, 2 beraberlik alırken, tüm puanlarını rakibin gerisinden gelip toplamıştı. Kanarya, Milan maçında bozulan moralini sezonun ilk derbisinde Beşiktaş’ı Anelka ve Tuncay’la devirerek düzeltti.

Golde, asiste, penaltıda Anelka

Kayseri ile Kadıköy’de oynanan maç 3-0 sona ererken, PSV maçında da tarife bozulmadı ve seri sürdü. Kanarya tüm eleştirilere ve tartışmalara rağmen Konya deplasmanından da 3 puan çıkarmayı bildi. 4 lig, 2 Avrupa maçında 5 galibiyet alan F.Bahçe yeni bir milli tatile keyifli girdi. F.Bahçe’nin ligde ve Avrupa’da zirveye oynamasını sağlayan futbolcuların başında ise lejyonerler geliyor. Anelka, Alex ve Nobre, 5’er golle Sarı Kanarya'nın gol yükünü çekerken, Tuncay ve Semih’in 2’şer, Aurelio’nun da 1 golü bulunuyor. Asist krallığını 3’er gol pasıyla Appiah ile Mehmet paylaşırken, Anelka, Aurelio ve Ümit’in 2’şer, Alex ve Nobre’nin 1’er asisti var. Avrupa’da ise Alex 2 gol, 1 asistle kral. Appiah’ın 1 golü var. Anelka ise yaptırdığı 2 penaltı ve 1 asistle başarıda büyük pay sahibi. Fransız yıldız, derbide de 1 penaltı yaptırmış ama atışı kullanan Nobre vuruşu değerlendirememişti.

Oyuncu gol asist
Nicolas Anelka 5 2
Alex de Souza 5 1
Marcio Nobre 5 1
Tuncay Şanlı 2 -
Semih Şentürk 2 -
Marco Aurelio 1 2
Stephan Appiah - 3
Mehmet Yozgatlı - 3
Ümit Özat - 2


==========================================================================
Daum: "Gol tertemizdi"

Daum maçın en çok tartışılan pozisyonu için "Gördüğüm kadarıyla Anelka, kaleci ile birlikte yükseldi. Ama Konyaspor kalecisi topa hakim olamadı ve Anelka'ya çarpan top, gitti gol oldu" diye konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Anelka'nın eliyle attığı ve Konyasporlu futbolcuları isyan ettiren gol için "Temizdi" yorumunda bulundu. Alman hoca, "Bulunduğum yerden gördüğüm kadarıyla Anelka ile kaleci birlikte topa yükseldi. Kaleci topa hakim olamadı ve Anelka'ya çarpan top gol oldu. Anelka'nın bir müdahalesi yok" ifadesini kullandı. Daum bir de açık kapı bırakarak "Ama bu benim bulunduğum yerden gözlemim. Bir de televizyondan izlemek gerek" diye konuştu. Daum, Şampiyonlar Ligi'nden Turkcell Süper Lig'e dönüşlerinin kolay olmadığını belirterek "Bunun fiziksel yorgunlukla alakası yok. Çünkü son dakikalarda gücümüzü ortaya koyup golü bulduk. Sorun kafa yapısında. Tüm futbolcularımızın ders alabileceği bir maç oldu" şeklinde konuştu.

"Dinlenmeyi hak ettik"

Devre arasında futbolcularını uyardığını da kaydeden Daum, "Böyle oynarsak Konya gibi her takım bize çelme takar. İkinci yarıda uyarıları dikkate alıp oynadılar ve şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldılar. Takımımı tebrik ediyorum. Bu galibiyetle başarılı bir dönemi geride bıraktık ve dinlenmeyi hak ettik. Şimdi Türk Milli Takımı'na ve Fatih Terim'e başarılar diliyorum. Umarım Dünya Kupası'na giden yolu açarlar" ifadesini kullandı.


Kaynak: Sabah

====================================================================
Olcan: "Heyecandan bayılacak gibi oldum"

Konyaspor maçının 57. dakikasında, oyuna giren Olcan, Daum, "haydi oyuna giriyorsun" dediğinde heyecandan bayılacak gibi olduğunu belirtti.

Maçı 2-0 yenik getirdikleri bir anda oyuna girdiğini ifade eden genç futbolcu, "Hem hocam hem de takım arkadaşlarım bana güvendiklerini söyledi. Ancak yine de çok heyecanlandım ve ayaklarım titredi. Futbol hayatımdaki en zor maçı oynadım Konya’da. Sonuçta böylesine zorlu bir karşılaşmadan galip ayrıldığımız için inanılmaz mutluyum. Maçtan sonra sabaha kadar uyuyamadım. Heyecanımı yavaş yavaş üzerimden atıyorum" sözleriyle duygularını dile getirdi. Bu arada takım arkadaşları başta olmak üzere yöneticiler ve taraftarlar, Olcan’ın böylesine stresli bir maçta başarılı bir oyun çıkardığını dile getirip, kendisinden övgüyle bahsetti.

Kaynak: Fanatik

====================================================================

Ey "kutsal ittifak", buna yanıt verin

Yeşil sahalarda Fenerbahçe'nin gerisinde kalan G.Baray-Beşiktaş-Trabzonspor üçlüsü bir anda kendilerini "Anadolu takımlarının" dostu ilan ettiler. Sanki bugüne dek Anadolu takımlarının hakkını yeşil sahalarda gaspeden bu takımlar değilmiş gibi, mal bulmuş magribi gibi atladılar ortaya ve büyük bir dayanışmaya girdiler.

Ama onların bu ikiyüzlü tavırlarını açığa çıkarmak için sadece dikkatli bir göze sahip olmak yeterli. "Kutsal ittifak" a soruyoruz. Kim attı Konyaspor'un ikinci golünü. Eğer yanıtı bulamadılarsa hala söyleyelim hemen: Fenerbahçe'nin Konyaspor'a kuraladığı futbolcusu Murat Hacıoğlu.

Ve hemen anılarımızı tazeleyelim. Daha geçen sezon Konyaspor bir Galatasaray maçı sonrasında niye ortalığı ayağa kaldırmıştı? Tabii ki hatırlamayacak çok sevgili "kutsal ittifak"ımız. Onlar yorulmasınlar biz söyleyelim: Galatasaylı bir yönetici arayıp kiralık futbolcuları Suat Usta'nın oynamamasını istemişti. Konyaspor yönetiminden. Peki ya Malatyaspor'a kiralanan Saidou'nun oynamasının engellenmesini. Bu kadar da değil. Ya Beşiktaş'ın kiralık futbolcuları? Ümit Aydın, Sinan Kaloğlu, Gökhan Zan ve Yasin Sülün. Bunlar Beşiktaş'a karşı oynayabilmiş daha doğrusu oynamasına izin verilmemiş miydi?
Bunlar sadece birkaç isim. Eğer onlar Fenerbahçe'nin yerinde olsalardı oynatırlar mıydı Murat Hacıoğlu'nu. Buna ne buyurursunuz pek sevgili "kutsal ittifak" mensupları.

Sözlerimizi hiçbir zaman hazzetmesek de, Fenerbahçe düşmanı olduğunu kesin olarak bildiğimiz Erman Toroğlu'nun bugünkü yazısıyla noktalıyoruz. Bakalım ne demiş "pek sevgili" Toroğlu:

"Dışımızda gelişen her şey bizi inanılmaz etkiliyor. Konyaspor-F.Bahçe maçındaki Anelka’nın faullü golü dün İnönü Stadı’ndaydı. Aslında golün faul olması hikaye. Olay, F.Bahçe’yi durdurmak."

========================================================================

F.Bahçe’ye yapılan "terbiyesizlik", Türk futboluna ihanettir!
Fenerbahce.com yazarı Cengiz Çandar'dan futbolu kirleten "kutsal ittifak"a tepki....

Bir bardak suda fırtına kopartılmak isteniyor. Sportif başarı anlamında, kurumsallaşma anlamında, taraftar desteği anlamında, ekonomik güç anlamında Fenerbahçe'yle baş edemeyenler, onun gerisinde kalanlar işbaşında. Fenerbahçemizi Bizans oyunlarıyla durdurmak istiyorlar. Bu duruma tepki gösteren Fenerbahce.com yazarı Cengiz Çandar son yazısında şu görüşleri dile getiriyor: "Fenerbahçe’ye yapılan 'terbiyesizlik', Türk futboluna yapılan bir ihanettir."

Cengiz Çandar, sitemizde yayınlanan son yazısında Konyaspor maçından sonraki çirkin oyunlara işaret ediyor. Bu planlı çabalara dur demek gerektiğini dile getiren Çandar, camia içi bütünleşmenin sağlam tutulması gerektiğine, yönetimin, taraftarın Fenerbahçe’ye yapılan bu "terbiyesizliğe" meydanı boş bırakmaması gerektiğine işaret ediyor. Çandar yazısında medyadaki Fenerbahçe düşmanlarına isyan ediyor, onların kirli yüzlerini açığa çıkarıyor.

Fenerbahce.com olarak diyoruz ki: Bu oyunları boşa çıkarmak gerek. Fenerbahçe düşmanlarına meydanı boş bırakmamak gerek. Bu çirkin kampanyaya geçit vermemek gerek. Fenerbahçe olarak inadına hem Avrupa'da hem de Türkiye'de zaferden zafere koşmak gerek. Bunun için büyük Fenerbahçe taraftarı birlik olarak gücümüzü bir kere daha gösterelim. Bu çirkin oyunu bozalım. Bu yazıyı mutlaka okuyalım ve bütün herkese okutalım.



=================================================================



=================================================================

BİLETLERİNİZİ ERKEN ALIN!
Fenerbahçe’nin Turkcell Süper Ligi’nde 9. haftada oynayacağı Ankaragücü müsabakası ve Şampiyonlar Ligi’nde 19 Ekim 2005 Çarşamba günü oynayacağı Schalke 04 maçının biletlerinin satışı 3 ekim Pazartesi itibariyle Biletix Çağrı Merkezi’nden (0216 556 98 00) devam ediyor. Herhangi bir karışıklığa meydan vermemek ve maç günleri gişelerde yaşanan yoğunlukları önlemek amacıyla maç bilitlerinizi erken almanızda fayda var.

Her iki maçın fiyatları ise şöyle:


FENERBAHÇE-ANKARAGÜCÜ BİLET FİYATLARI

TELSİM-MİGROS: 22 YTL

FENERIUM SARI ve LACİVERT BLOK: 50 YTL

FENERIUM ALT BÖLÜM A-G BLOKLAR: 80 YTL

FENERIUM ALT BÖLÜM B-F BLOKLAR: 120 YTL

FENERIUM ALT BÖLÜM C-E BLOKLAR : 160 YTL

FENERIUM ALT BÖLÜM D BLOK: 200 YTL

MARATON ALT ÇOCUK BİLETİ: 100 YTL





FENERBAHÇE – SCHALKE 04 BİLET FİYATLARI

TELSİM-MİGROS: 44 YTL

FENERIUM SARI ve LACİVERT BLOK: 75 YTL

FENERIUM ALT BÖLÜM A-G BLOKLAR:125 YTL

FENERIUM ALT BÖLÜM B-F BLOKLAR:175 YTL

FENERIUM ALT BÖLÜM C-E BLOKLAR: 225 YTL

FENERIUM ALT BÖLÜM D BLOK: 275 YTL

MARATON ALT ÇOCUK BİLETİ : 100 YTL


======================================================================





======================================================================

Basın Toplantısı: Orhan Çıkırıkçı

Şenol Güneş’in istifasından sonra Teknik Direktörlük görevini devralan Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçı sonrası kısa bir basın açıklaması yaptı.

“Gerçekten bu sonucu alarak Trabzonspor’a veda etmek beni çok üzdü. Gönül isterdi ki buradan iyi bir oyun ve skorla ayrılalım. Ben Trabzonspor taraftarından çok özür diliyorum” diye konuşan Çıkırıkçı, yeni hocanın Salı günü görevine başlayacağını söyleyerek Trabzonspor’a hayırlı olmasını diledi.

Galatasaray taraftarlarının takım kaptanı Fatih Tekke’ye gösterdikleri tepkiyi de anlamakta zorlandığını ifade eden Çıkırıkçı, “Fatih, Türkiye’nin en iyi futbolcusudur, Türkiye’nin gol kralıdır ve Milli Takım’ın en değerli oyuncusudur. O’na her zaman sahip çıkmak gereklidir.” dedi.

Emeğe Saygı Teşekkürler :DD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt