Fb 100. Yıl Logosu

Sponsorlu Bağlantılar

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
Fb 100. Yıl Logosu
<span style="font-size:10pt;line-height:100%">Fenerbahçe&#39;nin merakla beklenen 100. Yıl logosu sonunda ortaya çıktı.</span>

Önce Beşiktaş ardından, Galatasaray 100 yılını özel logolarla özel marşlarla kutladı. Şimdi de Fenerbahçe 100. Yılını kutlamaya hazırlanıyor. Ancak 2007 Yılını karnaval havasıyla geçirmek isteyen Fenerbahçe camiasında 100. Yıl için tasarlanan logo krize neden oldu.

Avrupai bir görünümü olsun diye dikkat çekici bir tasarımla ortaya çıkan 100. Yıl logosunda bir estetik espiri yapılmak istenmiş. Ancak FB yazısı ilk bakıldığında akıllara halk arasında "uğursuz" olarak bilinen "13" rakamını andırıyor.

Logodaki bu hayal kırıklığı Fenerbahçe kulislerinde de yankı buldu. Kulislerden yükselen seslerde "Galatasaray&#39;ın komplosu" iddiaları yer alıyor...

mAd_girL

mAd_girL

Üye
süper kendi takımım diye demiyorum hakkaten süper olmuş

yitik savaşçı

Üye
100. yıl kutlamalarına başlayan Fenerbahçe&#8217;nin logosu da belli oldu.

Radikal Gazetesi çizeri Şevket Yalaz&#39;ın birinciliği kazandığı Fenerbahçe 100. Yıl Logosu Yarışması&#39;nda kazananların eserleri Fenerbahçe dergisinde yayımlandı.

Fenerbahçe Spor Ürünleri A.Ş Tasarım Grubu&#39;nun, yarışmaya katılan 10 kişiye daha mektup göndererek, logo tasarımlarını kendi isimleriyle bazı ürünlerinde kullanacağı belirtildi.

1500&#39;e yakın başvurunun yapıldığı yarışmada derece alanlar daha önceden açıklanmış ama eserlerin görüntüleri basına verilmemişti.

Kaynak: Milliyet

ilker

Üye
ÇOK GÜZEL OLMUŞ LOGOYU SADECE GÖSTERSEYDİN BU TAKIM TR LİGİNDE TAHMİN ET KİM DESEYDİN BİLEMESDİM KOPTUM WALLA
GALATASARAYIMIZIN Kİ BENCE İİ DEİLDİ AMA BU ONDA ÇOK DAHA KOMEDİ BİŞEY OLMUŞ

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
hos olmus guzel olmus

in&#351;allah o 13 gorunumu ugursuzluk getirmez
her ne kadar 13 turkler icin ugurlu olsada

mAd_girL

mAd_girL

Üye
<div class='quotetop'>(ilker &#064; May 15 2006, 08&#58;26 PM) [post=335124]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ÇOK GÜZEL OLMUŞ LOGOYU SADECE GÖSTERSEYDİN BU TAKIM TR LİGİNDE TAHMİN ET KİM DESEYDİN BİLEMESDİM KOPTUM WALLA
[/b][/quote]

hö? bilemezmiydin helal valla o zman sorunu kendinde ara..

irun

irun

Üye
o uğursuzluğu çoktan getirmiş olmasın

yitik savaşçı

Üye
Yarışmada dereceye giren logolar:

irun

irun

Üye
<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 15 2006, 08&#58;38 PM) [post=335133]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yarışmada dereceye giren logolar:

[/b][/quote]

kesin bu yarışmayıda sen düzenledin, sonuca bakılırsa
bu arada üçüncü lacivert fon üzerine olan daha iyiymiş bence

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
acaba bunların buyuk hali warmı hos duruyo o bulanık we ufak sekilye dierleride ama net bakmank lazım
amaaaan bende buldumda bunuyom hehe saol yitik savascı

yitik savaşçı

Üye
irun ben düzenlemedim ama yine de seni diskalifiye ediyorum.

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
gs li olarak cewap werirsem güzel olmuş.......

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
bence seçim cok dogru

ABC

ABC

Üye
diğerleri çok kötüymüş bu yine daha iyi

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
1 en guzeliymis bence bnm 2. mavili olan oda hos bisi olmus

kanaryal&#305; bisi olmas&#305;n diyodum cok sukur olmam&#305;s

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
evet guzel noktaya degınmısın ıyıkı kanaryalı olmamıs

Shadowman07

Shadowman07

Üye
1. güzel..

yitik savaşçı

Üye
4. seçilende kanarya var...

Salihyet

Salihyet

Üye
hepsi güzel konuyu şu anda "7" kişi görüntülüyo konu çottuuuu&#33;&#33;

ilker

Üye
<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; May 15 2006, 08&#58;29 PM) [post=335127]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(ilker &#064; May 15 2006, 08&#58;26 PM) [post=335124]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

hö? bilemezmiydin helal valla o zman sorunu kendinde ara..
[/b][/quote]
allah aşkına sern bu logoya bi tarafsız bakıp yorum yapsana saçma sapan bişey olmuş febenin çok kötü durumda olduğunu çok gördümde bööle saçma bir logoyla iice komikleşmiş
dipnot:arkadaşım inan GALATASARAYIN logosundan komik olmuş bizimkinden ben iğrenmiştim çok saçma yapmışlardı