Fazla Turkcell Hattı varmı Kullanmadığınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Fazla Turkcell Hattı varmı Kullanmadığınız?
Fazla Turkcell Hattı varmı Kullanmadığınız? 10 kasıma kadar üstüme almak istiyorum
makul bi ücret karşılığında anlaşabiliriz
Hayır yapalım diyen olursa ücretsizde alabilirim:Dkontorlu
Malum 0 hat 28 lira

osnakli

osnakli

Üye
100 kontör yüklü 28 lira bildiğim kadarıyla:)

ultraslan_1980

ultraslan_1980

Üye
:)........................

Odysseus

Odysseus

Üye
:polis::polis:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Tartışmaya bir an önce son verin. Tartışmanın uzaması halinde konu kapanacak ve ceza alma durumu söz konusu alacaktır.

Odysseus

Odysseus

Üye
Mesajlar üst yönetimin görebilmesi için kalıcı olarak silinmemiştir. Burada kimse birbirine kabadayılık yapmasına gerek yoktur. Bir laf atılmış ve cevap verilmiş. Şikayet edecekseniz gidin edin. Forum içerisinde kavga istemiyorum. Tekrarı halinde muhattap olan taraflara uyarı verilecektir.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ya benim mesajı niye sildin:ehe Adem Ağabey korkuyorum birgün forumu silmenden:ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Yahu hızımı alamadım arada kaynamış işte. :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ayrıca asıl mesajı silinecek üyenin mesajını silmemişsn:) tartışmayı o yaratmış dikkat edersen:)

cool_eagle

Üye
Ya niye sildin gelen cevabı okumadım ben

Odysseus

Odysseus

Üye
Siz okumayın diye sildim zaten. Probleminiz var ise özelden halledin.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ya benim mesajı niye sildin:ehe Adem Ağabey korkuyorum birgün forumu silmenden:ehe

Şimdi tekrar kontrol ettim, mesajında kullandığın söz ve tabirler tartışmayı büyütecek şekilde. Yoksa mesajını açacaktım ama doğru bir silme işlemi oldu.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Şimdi tekrar kontrol ettim, mesajında kullandığın söz ve tabirler tartışmayı büyütecek şekilde. Yoksa mesajını açacaktım ama doğru bir silme işlemi oldu.

Tartışma çok iyi birşey yahu bu toplum bunu niye kötü birşey olarak algılıyor, valla yakında bununla ilgili de bir makale yayınlayacağım:)
saygılar , hürmetler:)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Tartışma güzel birşeydir. Çeşitli fikirler çıkar, karşımdaki insanın kişiliğini ve bilgisini daha iyi anlarsın. Ama bu tartışma ağız kavgası ile karışınca ve sorun çıkaracak sözler söylenince, hiçte iyi sonuçlar çıkmaz.

ysr86

ysr86

Üye
Bence mesajların silinmesinden daha önce konunun bi doğru yerine taşınması gerekiyor. O bölümü boşunamı açtınız. Millet işine daha çok geldiği için hemen konuyu turkcell bölümüne açıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt