Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fazla Turkcell Hattı varmı Kullanmadığınız?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026
Üye
Konu Sahibi
Fazla Turkcell Hattı varmı Kullanmadığınız?
Fazla Turkcell Hattı varmı Kullanmadığınız? 10 kasıma kadar üstüme almak istiyorum
makul bi ücret karşılığında anlaşabiliriz
Hayır yapalım diyen olursa ücretsizde alabilirimkontorlu
Malum 0 hat 28 lira
osnakli
Üye
100 kontör yüklü 28 lira bildiğim kadarıyla
ultraslan_1980
Üye
........................
Odysseus
Üye
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Tartışmaya bir an önce son verin. Tartışmanın uzaması halinde konu kapanacak ve ceza alma durumu söz konusu alacaktır.
Odysseus
Üye
Mesajlar üst yönetimin görebilmesi için kalıcı olarak silinmemiştir. Burada kimse birbirine kabadayılık yapmasına gerek yoktur. Bir laf atılmış ve cevap verilmiş. Şikayet edecekseniz gidin edin. Forum içerisinde kavga istemiyorum. Tekrarı halinde muhattap olan taraflara uyarı verilecektir.
Şimdi tekrar kontrol ettim, mesajında kullandığın söz ve tabirler tartışmayı büyütecek şekilde. Yoksa mesajını açacaktım ama doğru bir silme işlemi oldu.
Şimdi tekrar kontrol ettim, mesajında kullandığın söz ve tabirler tartışmayı büyütecek şekilde. Yoksa mesajını açacaktım ama doğru bir silme işlemi oldu.
Tartışma çok iyi birşey yahu bu toplum bunu niye kötü birşey olarak algılıyor, valla yakında bununla ilgili de bir makale yayınlayacağım
saygılar , hürmetler
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Tartışma güzel birşeydir. Çeşitli fikirler çıkar, karşımdaki insanın kişiliğini ve bilgisini daha iyi anlarsın. Ama bu tartışma ağız kavgası ile karışınca ve sorun çıkaracak sözler söylenince, hiçte iyi sonuçlar çıkmaz.
ysr86
Üye
Bence mesajların silinmesinden daha önce konunun bi doğru yerine taşınması gerekiyor. O bölümü boşunamı açtınız. Millet işine daha çok geldiği için hemen konuyu turkcell bölümüne açıyor.