Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AnketFavori Müzik Çalar Uygulamanız?
Sponsorlu Bağlantılar
Buğra
Admin
Konu Sahibi
Favori Müzik Çalar Uygulamanız?
Forumda bu tarz pek konu yoktu sağolsun bir arkadaş benden açmamı rica etti. Soru oldukça basit favori müzik çalar uygulamanız hangisi ve onu tercih etme sebebiniz nedir?
PriZm
Üye
Spotify Premium üyeliğim olduğundan hep onu kullanıyorum. Haricinde PowerAMP.
teknolojibaronu
Üye
Musixmatch favorim.
Albüm kapağı equsu şarkı sözleri özelleştirilmiş kilit ekranı gibi kapsamlı özellikleri var. Bu sabah Türkçe bir şarkının sözlerini yazıp onaylayıp gönderdim [emoji1]
Musixmatch favorim.
Albüm kapağı equsu şarkı sözleri özelleştirilmiş kilit ekranı gibi kapsamlı özellikleri var. Bu sabah Türkçe bir şarkının sözlerini yazıp onaylayıp gönderdim [emoji1]
Musixmatch favorim.
Musixmatch favorim.