Faturasız hattıma kayıtlı olan adres yanlış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kajaga

Üye
    Konu Sahibi
Faturasız hattıma kayıtlı olan adres yanlış
düzelttirmessem bir sorun çıkar mı arkadaşlar

düzelttir diyorsanız nasıl düzelttiricem ?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Sorun çıkmaz , illa düzelteceğim derseniz türkcell bayisinden düzeltebilirsiniz. Yada online işlem merkezinden düzelir ama orası ne kadar sağlıklı onu bilmiyorum.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
En iyisi M.H 'lerini aramak.

dj eşref

Üye
bana gore adres bılgısı pekte onemlı degıl cunku musterı hızmetlerını aradıgında yanı bır işlem ıcın aradıgında zaten sana şu soruları soruyorlar ADIN SOYADIN/DOGUM TARIHIN(gun ay ve yıl olarak)TELEFON NUMARAN/HANGI PAKETE ABONE OLDUGUN/KULLANDIGIN HATTI KAC YIL YADA AY OLDUGUNU/ıste buna benzer sorular soruyorlar bana bu gune kadar ev yada ış adresını sormadılar onun adresın dogru yada yanlış oldugu onemlı degıl ama yok ben genede duzeltmek ısterım dersen hattı nerden aldıysan orada duzeltebılırsın yada musterı hızmetlerını arayabılırsın

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Adres pekte önemli değil falan demeyin. Uzun vadeli düşünürseniz bir gün hattınız faturalı yaparsınız adres olayını da unutursunuz faturalar mail adresinize geliyor ama bir sorun çıktığında adresinize gönderilecek yazıya ulaşamazsanız sorumlusu siz olursunuz yanlış adres vermekten. Ben sizin tutumunuzu beğendim bir yanlışlık hata varsa düzeltmek gerekir öyle kimsenin önemli değil boşver gitsin gibi sözlerine aldanmayın şimdi pek sorun gibi görünmez ama daha sonra nerden ne sorun çıkacağı belli olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt