Tavsiye faturasız hatta gelen telefon teklifi ?

Sponsorlu Bağlantılar

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
faturasız hatta gelen telefon teklifi ?
merhaba arkadaslar dun telefonuma bi mesaj geldi z3ü öven işin aslı ben faturali hat degilim yalnizca 6-12 ay faturalarini duzenli odeyenler alabiliyor diye biliyorum fakat bana bu mesaji neden attilar hic anlamadim telefonda almayi dusunmuyo degilim (huawei g7 )herhangi bir avea bayisine gitsem hattımı anında faturaliya gecirip taahhütle alabilir miyim yoksa benimde 6-12 ay faturali kalip duzenli odemem mi gerekir ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
24 Aya Kadar Var Ama Bayaği Bir Pahaliya Denk Gelir

• Beğen
Tepkiler: 3onur5

furkankaya559758

Üye
Bunun için faturalıya geçmen gerekebilir.

• Beğen
alical33

alical33

Üye
kişiye özel kampanyalar oluyordu öyle bişey olabilit direk faturalıya geçip alabilirsin belki bi sor

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
arkadaslar aveada eski teli gotur yeni teli al kampanyasi varmis nasil bisi bu izmitten arkadas ayfon 5 i verip 6 almış konu hakkinda bi bilginiz varmi

• Beğen
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar aveada eski teli gotur yeni teli al kampanyasi varmis nasil bisi bu izmitten arkadas ayfon 5 i verip 6 almış konu hakkinda bi bilginiz varmi

her bayide olmaz gibime geliyo oyle zaten afiş asarlardi heryere ama sormak lazim

Anil-D

Anil-D

Üye
gittiginde sorarmisin

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Muhtemelen seni faturalıya alacaklar sonra hemen tarifeye ek verecekler telefon :) bende Avea'dan aldım ben faturalıydım 8 ay düzenli ödedim aldım ama telefondan telefona ödeme süresi Değişiyor ben 5s istediğim için 8 ay daha düşük telefonlar için 6 ay ödemekte yetiyor :) huawei için faturaya çok fiyat koymazlar sanırım

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
huawei g7 nasıl iimi

• Beğen
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemelen seni faturalıya alacaklar sonra hemen tarifeye ek verecekler telefon :) bende Avea'dan aldım ben faturalıydım 8 ay düzenli ödedim aldım ama telefondan telefona ödeme süresi Değişiyor ben 5s istediğim için 8 ay daha düşük telefonlar için 6 ay ödemekte yetiyor :) huawei için faturaya çok fiyat koymazlar sanırım
Bugun gıttım mesaj geldı bana boyle boyle falan dedım adam hıc oralıymıs gıbı davranmadı sankı telefon dılenmeye gıtmısım gıbı muamele gordum maden faturasız hatta mesaj gonderdnız faturalıya mı gecmem lazım dedım evet dedı 8ay beklemennız lazm ddedı bırde arkadasın sordugu eskısını getır yenısı al kampanasını sordm oyle bısey olmadıgını soyledı . Suan turkcellden g3 beat veya xperıa c3 bakıyorum c3 un bıleklık hedıyesı varmıs

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bugun gıttım mesaj geldı bana boyle boyle falan dedım adam hıc oralıymıs gıbı davranmadı sankı telefon dılenmeye gıtmısım gıbı muamele gordum maden faturasız hatta mesaj gonderdnız faturalıya mı gecmem lazım dedım evet dedı 8ay beklemennız lazm ddedı bırde arkadasın sordugu eskısını getır yenısı al kampanasını sordm oyle bısey olmadıgını soyledı . Suan turkcellden g3 beat veya xperıa c3 bakıyorum c3 un bıleklık hedıyesı varmıs
çoğu avea bayisi ilgilenmiyor bence müşteri hizmetlerini arayıp bir sorun eğer varsa öyle bir şeyde bayiyi şikayet edin. Benim arkadaşıma da avea bayisi demo telefon satmıştı şikayette bulunduk paşa paşa normal cihazla değişim yaptılar

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye

Ben de burada afiş görmüştüm ama hiç ilgilenip sormadım. Kazıktır o yine.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D

Üst Alt