faturası kaybolan telefonu genpa garantiye alır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

butters1

Üye
    Konu Sahibi
faturası kaybolan telefonu genpa garantiye alır mı?
imei üzerinden nette genpa çıkışlı görnüyoz.daha 8-9 ay var garantisine ama faturasını kaybettim.
faturası yurtdışına çıkan birinin adına dolayısıyla tekrar çıkarma ihtimalim yok.

jigsaw_54

Üye
kvk genpa filan hiç onlarla uğraşmayın NOKİA SHOP'lara gittiğiniz zaman tek sordukları şey "GARANTİSİ VAR MI?" bukadar var diyorsunuz kvk genpa başarı vs filan hiç önemli değil en iyi yöntem NOKİA SHOP bakıyorlar zaten orda garantisi varmı diye ...

olcay.bozdemir

Üye
senden cihaz değişimi veya para iadesi dışında hiçbir zaman hiçbir serviste fatura istemezler. Çünkü cihazın imei numarasından sorgulama yaptıkları için direk bilgisayardan görebiliyorlar garantisinin olup olmadığını. Sadece ne zaman dolacağını göremiyorlar. Ben bu güne kadar bütün servislere birsürü telefon vermişliğim var. Hiçbirindede benden fatura istemediler.

butters1

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar

emrah-61

Üye
değişim olunca fatura ıstıyor benım basıma geldı fatura olmayınca degısım yapmıyorlar tel bozuk kendı kendıne muzık çalıyor tamır olmuyo ve bozuk telı faturayı vermezsem bana gerı verecek gelde al nokıa tel asla almam nede cevreme tavsıye edeım aklı olan almaz zatensıze tavsıyem NOKIA nın hıç bır seyını almayın hıç yardımcı olmuyorlar

Üst Alt