faturalıya geç kazan kampanyasıyla 20 tl ye geçen şanslı kişiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
faturalıya geç kazan kampanyasıyla 20 tl ye geçen şanslı kişiler
beyler ilk faturamız nasıl gelecek bakalım burdan paylaşalım. İyi mi ettik kötü mü ettik acep :) ama bu fiyata böyle bi tarife yok gerçekten 500 dk 2000 sms 2gb tan sonra 128 kbps sınırsız net.

Buhara15

Üye
hala alıyor mu yoksa kapalı mi şuan bu tarife ?

aykutbuy

Üye
Banada sms gelmişti evet diye cevapladım ve aradılar geçtim çok düşünmeden. Çok büyük bir avantaj ayrıca kontürlüde internet hızım 1 mbps civarlarında seyrederken faturalıya geçince 3mbps ye fırladı. kontürlü 3g hızı ile faturalı 3 g hızı farkediyormu? (hızlar n97mini wifi spot olarak pc üzerinden speedtest.net ile ölçmüştüm.)

apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
Banada sms gelmişti evet diye cevapladım ve aradılar geçtim çok düşünmeden. Çok büyük bir avantaj ayrıca kontürlüde internet hızım 1 mbps civarlarında seyrederken faturalıya geçince 3mbps ye fırladı. kontürlü 3g hızı ile faturalı 3 g hızı farkediyormu? (hızlar n97mini wifi spot olarak pc üzerinden speedtest.net ile ölçmüştüm.)

farkedecegini sanmıyorum.. 2gb kotan dolmuş mu peki

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Dakika ve internet kullanımı konusunda çok dikkat edin derim.kampanya başında çok cüzzi bir fiyat çekiyorlar daha sonra ilk fatura geldiğinde insan sarılık geçirebiliyor.
Temkinli kullanmak lazım.

apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
Dakika ve internet kullanımı konusunda çok dikkat edin derim.kampanya başında çok cüzzi bir fiyat çekiyorlar daha sonra ilk fatura geldiğinde insan sarılık geçirebiliyor.
Temkinli kullanmak lazım.

internette sorun çıkmazda çünkü sınırsız ama dk veya sms aşımında 40 krştan ücretlendirilir dakika veya sms bittiginde mecbur paketlere yönelecez :)

genciletisimci

genciletisimci

Üye
faturan ne kadar geldi? paylaşabilir misin mümkünse ?

reoksit

reoksit

Üye
15 günlük fatura 9.50 tl geldi kontrollü gitmek lazım

eminde

eminde

Üye
arkadaşlar o bahsettiğiniz tarife yeni nesil 500 tarifesi şu an kullanmakdayım 12 taahhüt verdiğinde aylık 30 tl fatura gelecekti geldi de ikinci ay aradım itiraz ettim internet 128 kb bir işe yaramıyor ben hattı kapatmak istiyorum dedim internet konusunda bir şey yapamayız ama size iptal den vazgecerseniz 12 ay boyunca yüzde 33 indirim dediler kabul ettim arayın sizde itiraz edin paşa paşa razı oluyorlar şu an 500 dk heryöne 2000 sms arti 2gb internete 20 tl fatura ödüyorum yeryüzünün en avantajlı tarifesi

- - - Eklendi - - -

ayrıca korkmaya falan da gerek yok zırt pırt 9333 ü ücretsiz ara neyin var neyin yok öğren

apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
ilk ay 9.50 2.ay 22.5 geldi

oguzalp44

oguzalp44

Üye
eylül sonuna kadar devam ediyor

paradox07

paradox07

Üye
arkadaşlar o bahsettiğiniz tarife yeni nesil 500 tarifesi şu an kullanmakdayım 12 taahhüt verdiğinde aylık 30 tl fatura gelecekti geldi de ikinci ay aradım itiraz ettim internet 128 kb bir işe yaramıyor ben hattı kapatmak istiyorum dedim internet konusunda bir şey yapamayız ama size iptal den vazgecerseniz 12 ay boyunca yüzde 33 indirim dediler kabul ettim arayın sizde itiraz edin paşa paşa razı oluyorlar şu an 500 dk heryöne 2000 sms arti 2gb internete 20 tl fatura ödüyorum yeryüzünün en avantajlı tarifesi

- - - Eklendi - - -

ayrıca korkmaya falan da gerek yok zırt pırt 9333 ü ücretsiz ara neyin var neyin yok öğren

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

paradox07

paradox07

Üye
Arkadaş mobilden alıntı yapamıyorum ya.yetkililer ilgilenirse sevinirim.kardeşim zaten o paketin tutarı 30 değil 20liradır,yanlış bilgi almışsın :oke:ilk 15günlük faturam 7.5 lira geldi.ikinci faturayı bekliyorum bakalım.paketten gayet memnunum

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

sonbela

sonbela

Üye
arkadaslar dakıkanız bitecek gibiyse yetersizz geliyorsa 1dk/41.5 kurus yerine kat yazıp 1003 tü galiba gonderin 5tlye 100dk ustelik sen 10 dk kala 500dk konussanda otomatık 5 kere katlıyor yanı 500dk 25tlye geliyor 10dk 50 kurus her hat ama su konudada dikkatınızı cekmek isterim kontorluude 1.10sn konus 50 kurus faturalıda 1.10 sn konus 5tlye katladıgından 2 dk kesiliyor kısa konusmalarda karlıda

paradox07

paradox07

Üye
Evet şu 5 liraya 100 dakika işi güzel oldu :)

ali.44

ali.44

Üye
birde avea yı beyenmezler en iyisi aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt