hala alıyor mu yoksa kapalı mi şuan bu tarife ?
Banada sms gelmişti evet diye cevapladım ve aradılar geçtim çok düşünmeden. Çok büyük bir avantaj ayrıca kontürlüde internet hızım 1 mbps civarlarında seyrederken faturalıya geçince 3mbps ye fırladı. kontürlü 3g hızı ile faturalı 3 g hızı farkediyormu? (hızlar n97mini wifi spot olarak pc üzerinden speedtest.net ile ölçmüştüm.)
Dakika ve internet kullanımı konusunda çok dikkat edin derim.kampanya başında çok cüzzi bir fiyat çekiyorlar daha sonra ilk fatura geldiğinde insan sarılık geçirebiliyor.
Temkinli kullanmak lazım.

arkadaşlar o bahsettiğiniz tarife yeni nesil 500 tarifesi şu an kullanmakdayım 12 taahhüt verdiğinde aylık 30 tl fatura gelecekti geldi de ikinci ay aradım itiraz ettim internet 128 kb bir işe yaramıyor ben hattı kapatmak istiyorum dedim internet konusunda bir şey yapamayız ama size iptal den vazgecerseniz 12 ay boyunca yüzde 33 indirim dediler kabul ettim arayın sizde itiraz edin paşa paşa razı oluyorlar şu an 500 dk heryöne 2000 sms arti 2gb internete 20 tl fatura ödüyorum yeryüzünün en avantajlı tarifesi
- - - Eklendi - - -
ayrıca korkmaya falan da gerek yok zırt pırt 9333 ü ücretsiz ara neyin var neyin yok öğren
birde avea yı beyenmezler en iyisi aslında
Avea cekim sorunun dan ve faturalida fazla para gelmesi