Faturalı Hatta Başvurdum Ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer FAZLIOĞLU

Ömer FAZLIOĞLU

Üye
    Konu Sahibi
Faturalı Hatta Başvurdum Ama...
Selam,
Bugün, saat 19.00 civarlarında, faturasız hattan faturalı hatta geçmek için Turkcell Tim'e başvuru yaptım. Ordaki personel, faturalı hatta geçtiğim zaman, telefonuma faturalı hatta geçtiğime dair bir bilgi mesajı geleceğini söyledi. Şu an, hala faturasız hatta bulunmaktayım. :vur Sizce ne zaman geçer ? :hmmm Teşekkürler ... :oke:

Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
Selam,
Bugün, saat 19.00 civarlarında, faturasız hattan faturalı hatta geçmek için Turkcell Tim'e başvuru yaptım. Ordaki personel, faturalı hatta geçtiğim zaman, telefonuma faturalı hatta geçtiğime dair bir bilgi mesajı geleceğini söyledi. Şu an, hala faturasız hatta bulunmaktayım. :vur Sizce ne zaman geçer ? :hmmm Teşekkürler ... :oke:
:ehe anında geçiyor geçmiş olması lazım istersen bir kontör sorgulama yap oluyormu belkide geçmiştir.

ser1920

Üye
Turkcellden mesaj gelmeden geçişin gerçekleşmez. Müşteri temsilcisini ara bilgi verirler.

Ömer FAZLIOĞLU

Ömer FAZLIOĞLU

Üye
    Konu Sahibi
Selam,
Dün gece faturalı hatta geçtiğime dair mesaj geldi. :good: Fakat bir sorunum var: :hmmm
Faturasız hattan faturalı hatta geçmeden önce TL'lerimi bitirmiştim fakat 3-4 gün boyunca Turkcell TİM'e uğrama fırsatım olmadığı için hattımda -2,55 TL kalmıştı. :dry: Geçtiğim tarife 29 TL'lik bir tarife. ( Her yöne 300 dakika, her yöne 300 SMS, 300 MB İnternet ) Turkcell Online İşlemlerden güncel faturama baktığım zaman ise 31 Lira bilmem kaç kuruş gözükmekte. Sizce o eksiye geçen TL'ler mi eklendi buna, yoksa başka bir şey mi eklenmiştir ? :P: Teşekkürler... :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt