Fatura İtirazı & Bayinin Yanlış Bilgilendirmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROSE13

Üye
    Konu Sahibi
Fatura İtirazı & Bayinin Yanlış Bilgilendirmesi
Bayinin bilgi yanlışlıgıyla yaklaşık 300 tl'lik bir faturam geldi ve haksız yere bu faturayı ödemek istemiyorum fatura cıktıgın anda faturama itiraz ettim ve bayinin yanlış bilgilendirdiginide kanıtlayacak yazıda aldım tekrar bayiden hala yanlış bilgide veriyor.Bunları dilekce yazıp faks gönderdim.avea müşteri hizmetlerine.. ama hala 20 gün geçti bir sonuçlanmadı artık ne yapmam gerekiyor.Başına gelmiş arkadaşlar varsa beni bilgilendirirse sevinirim..

Saygılarımla!!

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Müşteri hizmetlerini arayarak yaptığınız şikayetin ne basamakta olduğunu öğrenebilirsin :)
Ve birde şunu sormak istiyorum.
Bayiden aldığınız yazılı kağıdın üzerinde tarih ve imza var mı ?

ROSE13

Üye
    Konu Sahibi
hergün arıyorum zaten... imza ve kartviziti var. VE aynı gün başka bir avea bayisine gidip o yazıları faksladık. tarih yok ama olmasının önemi olmamaktadır diye düşünüyorum. Zaten taraflarına 31.01.2011de faks yollamışım.
Ya 25de aradılar beni bir iade söz konusu dediler. 2 önce aradım beklemede iade söz konusu ama araştırılıyor nekadarını vs gibisinden. Şimdi aradım yok böyle bir iade göremiyorum raporda diyor. sinirlendim. bir daha aradım bu sefer çıkan kişi bakalım dedi ve araştırdı ve evet dediginiz iadeyi görebiliyorum evet böyle bir dosya var dendi. Anlamyorum biraz önce aramayla sonraki arama ve 25de aradıgım sonuçun farklılığı nasıl zıtlık olabiliyor. Ya bana diyor arkadaş yenidir görememiştir. diyor ee ben bidaha aramasam anlamıcam ve aradıkcada 45 kuruş 45 kuruş oh fatura yine kabarsın. bundan sonra avea kullanmıcam ve 3ayrı hattıda iptal edicem şu fatura sonuçlansın ve yarın üniversitemdeki hukuk hocalarına gidiyorum. Bu böyle olmayacak birde faturaya dosya acılmasına ragmen bir meil geliyor hesabıma faiz olacak vss ya iyice oyalıyor ve saçmalıyorlar bu böyle gerçekten olmayacak ..
Hayırlısı!!

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Avea nın bazı personelleri ilgi göstermiyor , müşterilerine :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt