___kaptan___
Üye
Aleyküm selamŞairane birisiydi çok severdim. Sonra kaybolmuştu. Benden de selam söyle.

Aleyküm selamŞairane birisiydi çok severdim. Sonra kaybolmuştu. Benden de selam söyle.

Ne olduiyiyim, şükür. banlanmayı bekliyorum şuan.![]()

FatoŞ diyor ki; dedemmm dedecimm çok özledim seniAleyküm selam kardeşime... Sende bizlerden selam söyle![]()
FatoŞ'un da sana selamı varAleykum Selam. Benden de selam söyle toprağıma..

Ve Aleykum ne zaman gelecekmiş sorar mısınız ? Özletti kendini..FatoŞ diyor ki; dedemmm dedecimm çok özledim seni
FatoŞ'un da sana selamı var![]()

hemen soruyorum ne zaman cevap verirse o zaman buraya yazarımVe Aleykum ne zaman gelecekmiş sorar mısınız ? Özletti kendini..![]()

Tamam teşekkür ederim. Siz nerden konuşuyorsunuz ?hemen soruyorum ne zaman cevap verirse o zaman buraya yazarım![]()
FatoŞ en kısa sürede aramıza döneceğini söylediTamam teşekkür ederim. Siz nerden konuşuyorsunuz ?

doğrudurGecen gun bu konuyu okurken,asagida konuyu okuyanlarda nickini gormustum![]()
Bilgisayarındaki sorundan ötürü maxicep'e giriş yapamıyor yapsa da kısa süre kalabiliyor sonra da bilgisayarında donma vb sorun oluyor o yüzden aramıza katılamıyor 
Aciklamaniz icin tesekkur ederim ama sizleride burada gormek guzeldoğrudurBilgisayarındaki sorundan ötürü maxicep'e giriş yapamıyor yapsa da kısa süre kalabiliyor sonra da bilgisayarında donma vb sorun oluyor o yüzden aramıza katılamıyor
![]()

Rica ederimAciklamaniz icin tesekkur ederim ama sizleride burada gormek guzel![]()

Tüm dostlarıma aslında değerli dostlarıma selam olsun elleriniz dert görmesin nicedir yoktum hayat koşturmacası derken bilgisayar sorunu derken gelemedim ve sizleri çok özledim..
yazan yahut yazmayan herkese teşekkür ederim tabi kaptana apayrı bir selam..

çok yordum senii aaffeyle kaptann

estağfirullah ne yorgunluğu olur mu öyle şeyçok yordum senii aaffeyle kaptann![]()
hiç yorulmadım şahsen 
o zaman Devam edeyimestağfirullah ne yorgunluğu olur mu öyle şeyhiç yorulmadım şahsen
![]()