DreaMagiC
Üye
Beni çağırdığınız için teşekkürler arkadaşlar![]()

Beni çağırdığınız için teşekkürler arkadaşlar![]()

atarlı genç
konu açmıştı orada toplaştık .

ne demek efendim her zmanki görevimiz ayıp ettin ya biz çağırmıcaz da kim çağırcak![]()

nedir bu haller bunlar karşim beni de çağıran olmadı şimdiye kadar dirimecik hariç
atarlı genç
konu açmıştı orada toplaştık .

Sen giremiyorsun diye çaırmıyorum kardiş ama
nedir bu haller bunlar karşim beni de çağıran olmadı şimdiye kadar dirimecik hariç![]()

Sen giremiyorsun diye çaırmıyorum kardiş ama![]()
biliyorum 
Sen giremiyorsun diye çaırmıyorum kardiş ama![]()

Niye abi hayırdır yav ???
şimdi?
hayırlısı olsun abi
gece müdürleriyle aram iyi değildi. günlerdir huzursuzluğum, sinirim ve diğer şeyler bundandı işte. tahmin ediyordum zaten. neyse, bakacağız çaresine inşallah artık...

Hm anladım abim hayırlısı olsun Allah bi kapı açar sana da mübarek ayda inşallah.
gece müdürleriyle aram iyi değildi. günlerdir huzursuzluğum, sinirim ve diğer şeyler bundandı işte. tahmin ediyordum zaten. neyse, bakacağız çaresine inşallah artık...

- - - Eklendi - - -
Hm anladım abim hayırlısı olsun Allah bi kapı açar sana da mübarek ayda inşallah.
eyvallah kardeşim.
hayırlısı olsun abi![]()
Boşver abi takma kafana![]()

Ömer'im Fatih konu açıcam dedi açtı herkes sonradan geldi özellikle çağırmadık kimseyi haklısın
Ya ben![]()