Fatih Terim milli teklifi kabul etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Fatih Terim milli teklifi kabul etti
Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı, Milli Takım teknik direktörlüğü için Fatih Terim ile anlaşma sağladı.

Fatih Terim ile Bodrum’da biraraya gelen Bıçakcı, tecrübeli hocanın Ersun Yanal’dan boşalan teknik direktörlük görevine getirileceğini açıkladı. Terim 9 yıl aradan sonra Milli Takım’ın başına geçecek.

hayırlısı olur insallah!
Almanya biletini alalm da! :scooter:
 


the_patriot

Üye
bakalım terimi ne zaman gönderecekler :eksi:
 

mhff

Üye
Originally posted by the_patriot@Jun 25 2005, 05:57 PM
bakalım terimi ne zaman gönderecekler :eksi:
[post=95765]Quoted post[/post]​
öle deme bence su anlık en ii tercih TERİM :artı:
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
terim gelmesi iyi oldu
 

the_patriot

Üye
Originally posted by mhff+Jun 25 2005, 08:56 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(mhff &#064; Jun 25 2005, 08:56 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-the_patriot@Jun 25 2005, 05:57 PM
bakalım terimi ne zaman gönderecekler :eksi:
[post=95765]Quoted post[/post]​
öle deme bence su anlık en ii tercih TERİM :artı:
[post=95850]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

terim e lafım yok dünyanın en iyi hocası da gelse ne edip yapıp gönderiyoruz,
 

ardaca

Üye
Fatih Terim Milli Takım&#39;da...

Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı ile yaptığı görüşmede (A) Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü önerisini kabul ettiğini ve el sıkıştıklarını bildiren Fatih Terim, "Ülkesini seven bir insan olarak bu kaçınılmaz sondu" dedi.
Bodrum&#39;da, Bıçakcı ile görüşen ve prensip anlaşmasına varan Terim, Türkbükü&#39;ndeki evinin önünde gazetecilere açıklama yaptı.
Levent Bıçakcı ile kaldığı otelde bir araya geldiklerini belirten Terim, şöyle konuştu:
"Teklifi kabul ettim, ancak henüz imza atmadık. Otellerinde yaptığım görüşmede, Türk futbolunun ve futbolcusunun yanında olmam gerektiğini belirttiler, bunu kabul ettim ve el sıkıştık.
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısında detayları konuşacağız. Daha sonra gerekli açıklamaları yapacağım ve tüm soruları yanıtlayacağız. Ülkesini seven bir insan olarak bu kaçınılmaz bir sondu. Halkım şimdiden beni telefonla tebrik ediyor."

ERKASAP: PRENSİPTE ANLAŞMA SAĞLANDI

Fatih Terim&#39;in yardımcılığını yapan antrenör Müfit Erkasap, Futbol Federasyonu Başkanı Dr.Levent Bıçakcı ile Fatih Terim arasında Bodrum&#39;da yapılan görüşmede prensipte anlaşmaya varıldığını bildirdi.
Müfit Erkasap, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fatih Terim&#39;in, (A) Milli Futbol Takımı&#39;nın teknik direktörlüğü önerisini kabul ettiğini kaydetti.
Erkasap, "Prensipte anlaşma sağlandı. Detaylar daha sonra görüşülecek" dedi.
Son olarak 1996 yılında milli takımın başında sahaya çıkan Fatih Terim, ay-yıldızlı ekiple Euro 96&#39;ya katılmış ve puan alamadan şampiyonaya veda etmişti.
Terim, 1996 yazında geçtiği Galatasaray&#39;da 4 yıl boyunca Türkiye Ligi&#39;nde şampiyonluk yaşamış, ardından da UEFA Kupası&#39;na uzanmıştı. Başarılı çalıştırıcı, sarı-kırmızılılardan ayrıldıktan sonra İtalya&#39;da Fiorentina&#39;da başarısını sürdürdü. Fiorentina&#39;dan İtalyan devi Milan&#39;ın başına geçen Terim, kırmızı-siyahlı kulüpten ilk yarının sonunu göremeden gönderildi.
2002 yazında tekrar Galatasaray&#39;a gelen Fatih Terim, sarı-kırmızılı kulüpte yaklaşık iki yıl çalıştı ve geçen yıl bahar döneminde istifa etti.

BIÇAKCI, MİLLİ TAKIM&#39;IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ AÇIKLAYACAK

Futbol Federasyonu Başkanı Dr.Levent Bıçakcı, yarın yönetim kurulu üyeleriyle yapacağı toplantının ardından (A) Milli Futbol Takımı&#39;nın yeni teknik direktörünü açıklayacak.
Futbol Federasyonu&#39;ndan yapılan açıklamada, başkan Levent Bıçakcı&#39;nın, yönetim kuruluyla biraraya geldikten sonra düzenleyeceği basın toplantısında, (A) Milli Takım&#39;ın yeni teknik direktörünü kamuoyuna duyuracağı bildirildi.
Lütfi Kırdar Kongre Merkezi&#39;ndeki basın toplantısı, saat 18.30&#39;da başlayacak.
Fatih Terim ile anlaşma sağladığı öğrenilen Bıçakçı&#39;nın, basın toplantısında (A) Milli Takım&#39;ın teknik patronluğuna Terim&#39;in getirildiğini resmen açıklaması bekleniyor.
Basın toplantısında, Fatih Terim&#39;in de hazır bulunacağı öğrenildi.

Milli Takımın başına gelen Fatih Terim, İstanbul&#39;a geldi...

(A) Milli Futbol Takımı&#8217;nın yeni teknik direktörü olmak için Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı ile el sıkışan Fatih Terim, İstanbul&#8217;a geldi.
Bodrum&#8217;dan geldiği Atatürk Havalimanı&#8217;nda futbol severlerin sevgi gösterileriyle karşılanan Fatih Terim, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, (A) Milli Takım teknik direktörlüğü önerisine "Evet" yanıtı vererek İstanbul&#8217;a döndüğünü belirtti.
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ile yarın bir araya geleceğini ifade eden Terim, kadroda bir değişikliğe gidip gitmeyeceğinin sorulması üzerine, "Oyuncular ve milli takım hakkında düşündüklerimi yarın, öbür gün daha rahat sorabilirsiniz. Şimdi yalnızca teklife evet dediğimi ve onun için geldiğimi bilmeniz yeterli" şeklinde konuştu.
Ayrıca, hayatında omuzlarında yük taşımadığı dönemin bulunmadığını dile getiren Terim, "Risk olmazsa, yük olmazsa başarı da zaten olmaz" derken, milli takım teknik direktörlüğü görevini kabul etme nedeni olarak, "Ben göğsümde 70 defa ay yıldız taşıdım. 35 defa milli takım kaptanı olarak sahaya çıktım. Yurtdışına gittiğimde de ay yıldızla beraber gittim. Yok diyememe sebebim de ay yıldız" diye konuştu.
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Hayırlısı olsun..


Fakat the_patriot&#39;a hak veriyorum.Artık bizim Milli Takım&#39;dan hayır gelmesi zor... :&#39;(
 
Caine

Caine

Üye
herşeyin hayırlısı olur inşallah. ama cidden bu zamanda gelecek en iyi teknik direktör geldi. şu bizim ibonlineye diyelimde arada sırada türk milli takımı için biraz dua etsin :lol2:
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Originally posted by Gokhan43@Jun 26 2005, 02:43 AM
Hayırlısı olsun..


Fakat the_patriot&#39;a hak veriyorum.Artık bizim Milli Takım&#39;dan hayır gelmesi zor... :&#39;(
[post=96054]Quoted post[/post]​


evt gökan öle..şimdi fatih terim hakan sükürü alır kadroya..adam yaşlandı yaa...fatih tekke onu solda sıfır bırakır..ben sahsen hakanın milli takımda oynamısına karşıyım...emekli olsun yaa... :off: iyi oyuncuda artık eskisi gibi deil :eksi:
 

Kuzen

Hayırlı olsun hepimize
 

schweppes

Üye
hayırlısı olsun milli takımımıza sonuçta hepimizin takımı
almanyaya götürsün de
gerisi boş
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
350
jojo_va
kartal835
Cevap
2
Görüntüleme
491
kartal835
arslansem
Cevap
1
Görüntüleme
448
bydexer
Cevap
2
Görüntüleme
392
>Pessimistic.
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
729
Kingmortall


Üst Alt