Terim artık 'Hocaların Hocası'!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Terim artık 'Hocaların Hocası'!


[h=2]Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, merhum Coşkun Özarı'nın "Hocaların Hocası" unvanını devraldı.[/h]
Zamana direnmek mümkün değil. Yakın geçmişin gencecik futbolcularından birçoğu, mesleği bıraktıktan sonra doğal olarak teknik adamlığa soyunuyor. Geçen zamanla birlikte ilginç eşleşmeler ve yeni rakipler oluşuyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 10 yıl önce sarı kırmızılı takımla destansı başarılar yaşarken, bu başarılarda omuz omuza mücadele ettiği oyuncularının bir bölümü ile şimdi rakip olmuş durumda.


[h=4]ÖĞRENCİLERİ ŞİMDİ RAKİBİ[/h] Birkaç hafta arayla Türk Telekom Arena'da önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem'i rakip olarak ağırlayan Terim, ardından geçen hafta da Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ı konuk etti. Bir kaç yıl önce soyunma odasında taktik verdiği öğrencileri artık, rakip takım soyunma odasında Terim'e karşı eşofman giyiyordu. Fatih Terim bu sezon yeni baştan oluşturduğu Galatasaray ile hem Bülent Korkmaz'ı hem de Arif Erdem'i farklı geçti. Yanında da Hasan Şaş ve Ümit Davala ile birlikte. Terim aynı zamanda Davala ile Şaş'a teknik adamlık stajı yaptırıyor. Belki de yakın gelecekte bayrağı onlara teslim edecek.


[h=4]COŞKUN ÖZARI’NIN ÜNAVINI ALDI[/h] Bir zamanlar merhum Coşkun Özarı "Hocaların Hocası" unvanı ile anılıyordu. Çünkü Özarı'nın teknik adamlığını yaptığı öğrencileri, bir süre sonra kendisine rakip olmuştu. Fatih Terim'de yılların tecrübesiyle birlikte artık öğrencilerini çeşitli kulüplerin başında görünce doğal olarak herkesten fazla seviniyor. Çünkü Fatih Terim, Milli Takım'ı çalıştırırken Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay gibi usta isimlere de hocalık yapmış durumda.

Fatih Terim, Türk Telekom'da 14. haftada oynanan Fenerbahçe maçı öncesinde Aykut Kocaman'ı soyunma odasına kadar giderek karşılamış ve bugüne kadar derbilerde görülmemiş bir konukseverlik örneği göstermişti. Futbolumuzun 3 Temmuz'dan beri yaşadığı süreçte de Fatih Terim ortamı gerecek hiçbir açıklamada bulunmadı. Birçok defa basın toplantılarında Terim'e bu konuda provokatif sorular yöneltilmesine karşın, tecrübeli teknik adam polemik konusu olacak ve rakiplerini üzecek en küçük sözden kaçındı. Bu dönemde de sergilediği "Akil Adam" duruşu ile Fatih Terim, "Hocaların Hocası" unvanını Coşkun Özarı'dan devralmış durumda.

 


fullwar

fullwar

Üye
Geçendede Bülent Korkmaz'dı rakibi. Bülent hocasına yenildi ama bundan çok şey çıkardığına eminim.
 
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
artık futbolcuları bıraktı hocaları dövecek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt