DiaBLoS
Admin
Keske Bıcaklasaymıs Riera'yı hem hıncını alırdı hemde 2 maç ceza alırdır ona da itiraz edince ceza meza kalmazdı !

Keske Bıcaklasaymıs Riera'yı hem hıncını alırdı hemde 2 maç ceza alırdır ona da itiraz edince ceza meza kalmazdı !

ama sizde haklısınız fatih terim bu acayip gaza gelir takımdan kovar bile iki oyuncuyu... beklentileriniz çok komik şimdi alex bienvenü ye 2 tane çakıyor bugün kadrodan çıkıyor ikiside sonrası ne olmasını beklerdiniz ??????? ama cevap hazır biz fenerbahçeyiz kovarız barındırmayız ama benim cevabımda hazırÇok korkuyoruz şu melodan ya 38 derbide 21 golü varya ondan adam gol asist makinesi brehh..
Biz pfdk'ya aglamıyoruz oynamasın diye kimileri gibi.İs zaten Gs yönetiminde bitiyor.
Madem çıkıp adamlık taslıyosun Fatih baba futbolcunu bayıltıp döven baska bi futbolcunun yeri yok o takımda.
Hee derseler ki biz anadolu takımı ayarındayız bizde hos görün kalsınlar takımda o zaman tamam.

Alex nerdeyse 10 senedir burda daha birkere bile olayı oldugunu duydun mu yada magazin haberlerinde gördün mü?Dünyada yoktur. Ağır fanatik spazmi geçiriyor arkadas. Kendi haline bırakın.
Alex'e lafım yok ama Fenerbahçe'de o karakterde oyuncu çok. Caner, Volkan, Emre bunlar bazıları. He bir de Appiah vardı bir aralar hani meşhur el hareketiyle meşhur olmuştu magazin programlarında?Fenerhabçede o karakterde oyuncu yok kardesim fazla gülme katılırsın.
Hele alex gibi karakterli oyuncu dünyada yoktur.
Volkan konusu çok derin bir konu zaten. Zamanında Lincoln'ü kovalamıştı, maç sonrası röportajda sıkıysa saha dışında gelsinler falan. Futbolcumu, boxörmü belli değil herif.Bu mesajdan sonra daha da bir şey yazmam zaten sana.Emre saha dısında kimseye çelme takmadı yada dövmedi kardesim.
Volkan lincoln'ü küfür ettigi için kovaladı yakalasa stadınıza da gömerdi o ayrı bi dava melo'nun karısına küfür mü etmis riera?
Ayrıca volkanın esine küfür ettiginiz pankartı hatırlayanlar vardır fatih terimin kızının adı geçince deliye döndünüz !
Bilica olaylarında ise herkes birbirine kızabilir bunlar olaydan bile sayılmaz bilica'yı kimse bayıltıp dövmedi yada bilica da dövmedi.
Zaten ne kadar anlatsam bos anlamazsın anlasanda yani bosuna uzatmayalım konuyu..
kardeş sen mi uzatmak istemiyorsun hehehe gene güldürdün beni emreye bile pamuk diyebiliyorsun ama gs li olunca hepsi canavar ve sen ben uzatmak istemiyorum diyosun duyanda çok tarafsızsın zannedecek....Hocam kesin konusup konusmamakla alakası yok bende daha fazla uzatmak istemiyorum ama Volkan açıklama yapınca Lincoln'de savunma yapabilirdi küfür falan yok diye.Ama ortalarda görünemedi sonra da gitti zaten.
Volkana gs taraftarı tarafından yapılan büyük halsiyetsizliktir.Daha da volkan mevzusunu tartısmaya gerek yoktur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız