Fatih Tekke Zenit yolunda...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FanaTürk

FanaTürk

Üye
    Konu Sahibi
Fatih Tekke Zenit yolunda...
Fatih Tekke konusunda açıklama
Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu Rusya’nın FC Zenit St. Petersburg kulübünün kaptanımız Fatih Tekke’yle ilgili getirmiş olduğu teklif konusunda açıklamalarda bulundu.
FC Zenit St. Petersburg kulübüyle 1,5 günden bu yana devam eden görüşmeler sonrasında gelinen noktada yönetim kurulumuzun kesin kararını pazartesi günü vereceğini kaydeden Sayitoğlu, “Görüşmelerin başında karşı tarafın verdiği teklif tarafımızca kabul edilmemiş ve kulüp olarak düşündüğümüz rakam FC Zenit St. Petersburg’lu yöneticilere iletilmiştir. Rus kulübünün temsilcileriyse kaptanımız Fatih Tekke konusunda ödeyebilecekleri son bonservis bedelini bildirmişlerdir. Bu aşamada, yönetim kurulumuz Fatih Tekke’yle ilgili nihai kararını pazartesi günü verecek ve kamuoyuna açıklayacaktır” diye konuştu.

Sayitoğlu, pazartesi gününe kadar konuyla ilgili farklı spekülasyonlar yapılmaması gerektiğinin de altını çizdi.
26.07.2006 19:58:00

Kaynak: Trabzonspor.org.tr

--------

Bir krala üç star
Yönetim, Zenit’in Fatih için 7.4 milyon Euro’luk teklifini kabul etti. Ardından 2 yönetici Almanya’ya gitti, Marcelinho'nun işini bitirdi.
28.07.2006

Tecrübeli futbolcunun yanı sıra Musa Büyük ve Ersen Martin de bugün Trabzon’da olacak

Bonservisi 2.5 milyon Euro
Trabzonspor’da merakla beklenen transfer gelişmeleri dün yaşandıÖ Zenit’in Fatih Tekke için yaptığı son 7.4 milyon Euro’luk teklifini kabul eden Bordo-Mavili yönetim, ardından takımı takviye için düğmeye bastı. İki yönetici Zeyyat Kafkas ve Kahraman Altıntaş, soluğu Almanya’da aldı, Hertha Berlin ile Marcelinho pazarlığına oturdu. Yıldız futbolcuyla yıllık 900 bin Euro’ya, bonservisi için de 2.5 milyon Euro’ya anlaşma sağlandı.

Mehmet-Djokaj-Adem yolcu
Zeyyat Kafkas’ın kura için bugün Nyon’a geçeceği, Kahraman Altıntaş’ın ise öğle saatlerinde Marcelinho ile birlikte Türkiye’ye geleceği öğrenildi. Dış transferin yanı sıra iç transferde de ciddi hareketlilik yaşandı. Mehmet Yılmaz, Djokaj ve Adem Koçak, Ankaraspor’a verilirken, karşılığında Ersen Martin ve Musa Büyük, Bordo-Mavili renklere bağlandı. Bu oyuncuların da bugün Trabzon’da olması bekleniyor.

Kaynak: Fanatik
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
366
onurca06
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
467
tragedie
Aksi
Cevap
0
Görüntüleme
641
Aksi
India
Cevap
1
Görüntüleme
317


Üst Alt