Fatih Projesi :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
Fatih Projesi :D
Arkadaşlar bu sene lise 3 e geçtim.Elektrik elektronik anadolu bölümünde okuyorum.Malum geçen sene başbakanımız fatih projesi diye bir proje çıkardı.Bilginiz vardır.Sizce bizim gibi meslek liselerine dağıtılma ihtimali var mıdır? İzmir/üçyolda okulum.Merkezde sayılır

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ben muğla imam hatipte okuyorum tablet dağıtılacağını sanmıyorum ama okula akıllı tahta geldi bayağı büyük w7 bir dokunmatik bilgisayar:)

lordufuk

lordufuk

Üye
Boşuna heveslenmeyin ben bursa anadoluda okuyorum bizede gelmedi tabletler anca özel okullara verirler nede olsa özel okullar parayla alıyor bizleri düşünen yok bu sadece göz boyama

msy2017

msy2017

Üye
ben muğla imam hatipte okuyorum tablet dağıtılacağını sanmıyorum ama okula akıllı tahta geldi bayağı büyük w7 bir dokunmatik bilgisayar:)

bize de akıllı tahta gelmiş etkileşimli tahta yazıyor üstünde ama tablet yok kitapları gördüm.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Boşuna heveslenmeyin ben bursa anadoluda okuyorum bizede gelmedi tabletler anca özel okullara verirler nede olsa özel okullar parayla alıyor bizleri düşünen yok bu sadece göz boyama
özel okullara laf atma kuzenim ankarada özel okulda okuyo 8 e geçti vermiyeceklermiş zaten doğudaki köy okullarına dağıttılar hep

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Anadolu lisesindeyim bize geldi bu sene.
alakası yok sabredmeyi öğrenın

Mert

Mert

Üye
Anadolu lisesindeyim, bize gelmedi.
Hangi okullara neye göre verdiklerini de bilmiyoruz ya.

15097

15097

Üye
Umarım Hakkari'den Tekirdağ'a herkesin eline geçer bu eğitim-öğretim döneminde :) Galaxy Tab alanlar GM alanlara göre daha şanslı : ?

-Emre

-Emre

Üye

Bize bu sene gelecek herşey hazır tahtalar sistem vb. ama anadolu öğretmende okuyorum :P anadolu lisesine de geldi pilot bölge değiliz .

- - - Eklendi - - -

ayrıca uşak'ta okumuyorum.

otostopçu

otostopçu

Üye
bizimm okul pilot okul seçilmişti ankarada ilk bize takıldı 11 e geçtim bende sizede vercez pilot okulsunuzya yırttınız fln dediler. bu seneki 9 lardan itibaren pilot olmayanlaar verilecek. yani okulunuz pilot okul değilse bu seneki 9 lardan başlanacak verilmeye.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Özel okulla alakası yok. Pilot okullara verilir ilk önce yani deneme süresi verilir. Eğer işe yararsa bütün okullara dağıtılır.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Acaba özel okullara bedava mı verirler yoksa parayla mı?

15097

15097

Üye
Bu eğitim-öğretim yılında bütün şehirlere mi dağıtılacak?

Joker.

Joker.

Üye
umarım hakkari'den tekirdağ'a herkesin eline geçer bu eğitim-öğretim döneminde :) galaxy tab alanlar gm alanlara göre daha şanslı : ?

hakkarinden edirneğe olsa olmazmi o yok biz alamayoz :(

Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
meslek lisesinden alan yokmu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt