Faster Application Manager | Daha Hızlı Uygulama Yöneticisi...

Sponsorlu Bağlantılar

fegusimir

Üye
Buyrun yeni bir bilgi daha geldi. :oke:
hocam ben güncellendiginin farkina varmadan yeni versiyonu senin resimlerle anlattigin gibi yaptim.simdi kurmak istedigim programda hata veriyor Faster application manager error "Some of your packages have unmet dependencies which could not be fixed.See the log for details" diyor ne yapmam lazim yardim edersen sevinirim hem de cok:evet:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncelleme ile bir alakası yok kardeşim :) Güncellendi evet sadece arayüz değişmiş okadar. Geri kalan işlmeler hep aynı. Ayarlar bölümünden gireceksin. Bütün kutucukları işaretle sadece sondan 2 kutucuğu işaretleme. Bukadar :oke:

fegusimir

Üye
Güncelleme ile bir alakası yok kardeşim :) Güncellendi evet sadece arayüz değişmiş okadar. Geri kalan işlmeler hep aynı. Ayarlar bölümünden gireceksin. Bütün kutucukları işaretle sadece sondan 2 kutucuğu işaretleme. Bukadar :oke:
Gazi kardes bende hata vermesinin sebebi tahmin ediyorum benim gecen hafta indirip xterm ile kurdugum mafw equalizer adli programla alakali.onunla cakistigi bildirimi geliyor. bu mafw equalizer denen mereti nsl silebilirim.su an görünen yeri ayarlarin altinda extras adli bölümde.simdiden tesekkürler:oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Az önce X-Terminal ile mafw equalizer kurulumunu bende yaptım. Kurulum bitti program ile ilegili ses ayarlarımı yaptım. Faster Application Manager programına girdim depolardan programları açtım bir sıkıntı yok. mafw equalizer ile bir alakası yok ki.

fegusimir

Üye
Az önce X-Terminal ile mafw equalizer kurulumunu bende yaptım. Kurulum bitti program ile ilegili ses ayarlarımı yaptım. Faster Application Manager programına girdim depolardan programları açtım bir sıkıntı yok. mafw equalizer ile bir alakası yok ki.
gazi kardesim, kurulumun,neden gerceklesmedigi hakkinda faster app diyor ki the following packages have unmet dependencies:mafw-gst-eq-renderer.depends:gstreamer 0.10 plugins-good-extra but it is not going to be installed.ben onun yalancisiyim.bu arda basini sisirdim kusuruma bakma kardesim

uzun85

Üye
Maalesef son 2 yi tiklemesem bile gene olmuyor diyor ki:
The package management system locked by another process or permission was denied

--------------- Ekleme ---------------

Telefonu kapattım açtım oldu sorun yok
Teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Telefonu kapattım açtım oldu sorun yok
Teşekkürler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim...

fegusimir

Üye
usta ben bu "mafw-gst-eq-renderer" adli dosyayi x term den nasil silebilirim yardimci olursan sevinirim

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arastiriyorum. Acikcasi bende bilmiyorum. Aslinda o konuyu acan arkadasda yardimci olsa cok iyi olacak.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sudo gainroot (Enter)
apt-get install mafw-gst-renderer mp-fremantle-generic-pr (Enter)
apt-get remove mafw-gst-eq-renderer (Enter)
reboot

Yukarıdaki kodları denermisin. İşlem bittikten sonra telefonunu Kapat / Aç yüklediğin uygulamanın kalkmış olması lazım.

fegusimir

Üye
sudo gainroot (Enter)
apt-get install mafw-gst-renderer mp-fremantle-generic-pr (Enter)
apt-get remove mafw-gst-eq-renderer (Enter)
reboot

Yukarıdaki kodları denermisin. İşlem bittikten sonra telefonunu Kapat / Aç yüklediğin uygulamanın kalkmış olması lazım.

Gazi kardesim bir numarasin, cok tesekkür ediyorum hem emegine hem de ayirmis oldugun vakit icin.
Faster da kücük bir problem daha olustu programi indiriyor ama buna ragmen hata veriyor E;Sub process/usr/bin/dpkg returned an error code (1) bunun ne anlama geldigi hakkinda bir bilgin var mi?
saygilar

CnrErks

CnrErks

Üye
2 Gündür Aldım N900 İlk Çıktığı Günden Beri Tek İstediğim Bi Telefondu Allaha Şükürkü Almışım
Buarada Arkadaslar Allh Sizdende Razı Olsun Bu Sitedeki Verdiğiniz Paylaşımlardan Dolayı Saollun

onur durmaz

Üye
yapamıommmmm

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
ben yükleyemedim bu prg mı..

Üst Alt