Fast & Furious 6:The Game v2.0.0 (Unlimited Cash/Gas/Energy)

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Fast & Furious 6:The Game v2.0.0 (Unlimited Cash/Gas/Energy)

Yenilikler:
We've been working under the hood of the game to bring fans an exciting new update featuring:
• Online Races – Take on challengers and put together winning streaks to earn big time XP and Respect Points!
• New Customizations – Tej has added a variety of new vinyls and decals to get your ride looking super slick.
• New Cars – Includes four authentic reproductions of Hero cars from the movie Fast & Furious 6.

SD:Android/obb

Install APK
Copy 'com.kabam.ff6android' folder to 'sdcard/Android/obb'
Launch the game

• Beğen
Tepkiler: soyupakhasan ve Mem_et

yeauw

yeauw

Üye
teşekkürler

Anil-D

Anil-D

Üye
:tşk: nasıl yapıyoz bide onu anlatırsan

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Rica ederim. Apk yükledikten sonra dosyaları 'sdcard/Android/obb' konumuna atıyorsun :oke:

CengizHan2

CengizHan2

Üye
Ben Samsung galaxy tab 2 10.1 kullaniyorum tablettede bunu sd card android obb ye atiyorum rar cikarma basarisiz dio napicaz yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

lyon_69

lyon_69

Üye
:tşk:

cmyrd

Üye
hileyi denedim ama işe yaramıyor oyunu kabam yazısından ileri götürmüyor neti açıp girincede kendi profilimden devam ediyorum
kendi oyunumu tamamen silip önce verdiğin apkyı kurup sd yi doğru yere attım DİYE BİR MESAJ ATMIŞTIM ÖZÜR DİLİYORUM AÇIKLAMA;

Tekrar sildim tele restart attım sırayla yukledim ve tekrar res attım net açık oyuna girdim ve FUUUUUULLLLLLLL :D :D :D :D :D :D :D :D Sağolasın klavyen dert görmesin heryerde bunu arıyordum

Remember Me

Remember Me

Üye
Ben Samsung galaxy tab 2 10.1 kullaniyorum tablettede bunu sd card android obb ye atiyorum rar cikarma basarisiz dio napicaz yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler
zarchiver programını kullanmanı öneririm :oke: diğer zip-tar programlardan daha hızlı ve sağlam çıkartıyor işini fazlasıyla yapıyor :oke:
market linki:

olmazsa rar dosyasını pc de çıkar hafıza kartına kopyala,hafıza kartına attığın dosyayı telefon hafızası android/obb ye taşı :oke:

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Tsk

yuccakir

Üye
Oynu sildim Tekrardan yükledim.Oynu biraz oynadıktan sonra ''a unknown error occurred.please try again later'' diye bir uyarı veriyor.Çözümü var mıdır?

yuccakir

Üye
Hileyi yaptım. Sırasıyla Oyunu sildim . Yukarıdaki apk yi yükledim.Sonra Obb dosyasındaki datayı yükledim oyunu actım şu uyarıyı verdi.''a unknown error occurred.please try again later''

M2RuN

M2RuN

Üye
Merhabalar. Siteye yeni uye oldum ve ff6 oynuyorum. Hileden yararlanmak icin hangi
link i indirmem gerekiyor?

melame

Üye
zippiye yüklermisiniz acaba ?

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler

priv.boy

priv.boy

Üye
teşekkürler.

Mem_et

Mem_et

Üye
Ellerine sağlık tşkler

janmix0494

Üye
indiremiyorum nedenin ne olabilir

tottiasd

Üye
Spedyshare yükler misin

agoin

agoin

Üye
Linkleri baska siteden yapabilirmisin acaba ilk bastan ikisi link ölu oburundende inmiyor apk

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
eline saglik

Üst Alt