Haber Fast & Furious 6 oyunu Mağazada!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fast & Furious 6 oyunu Mağazada!
Popüler Hızlı ve Öfkeli serisinin ismini taşıyan oyun Windows Phone Mağazada yerini aldı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: byibo, Murat Alper, beats ve 2 diğerleri

caner1010

Üye
:tşk:Haber için

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Teşekkürler :-)

luckysleven

luckysleven

Üye
Oyunda hatami var ? Basamak yarislari diye bir bolume geliyor orada takili kaliyor. Tikir tikir ses geliyor sadece birde muzik caliyor okadar. Tabi yiine herzamanki gibi sizi para harcatmaya calisan bir sekme aciliyor nedense ona cart diye giriyor. Onun disinda hic bir yere girmiyor. Bunlarin disinda oyunu yukleyince iki tane drag yarisi yapabildim . Oyun duzgun oynanirsa keyifli olur guzel olmus yani

• Beğen
Tepkiler: emz
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Diğer oyunları da yoldadır umarım

Ayrıca Windows 8.1 bağlantısı:

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: byibo

dark_13

Üye
teşekkürler

Adalı_009

Üye
Oyun fevkalade Güzel tavsiye ederim

Son düzenleme:
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kabam, Inc. ilk oyunu bu iyiye işaret oyun severler için tabi

• Beğen
Tepkiler: Adalı_009
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

byibo

byibo

Üye
teşekkürler abi haber bilgi için

PureFood

PureFood

Üye
Basamak yarışlarında kalıyor be, güncelleme şart. Haber için teşekkürler.

luckysleven

luckysleven

Üye
Aynen oyun sıkıntılı. Yukaridaki arkadas nasil oyunun hastasi olmus anlamadim .

• Beğen
Tepkiler: PureFood
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
1 Gb :(

emz

emz

Üye

Abi bak ben bile kurtuldum 1 gb sıkıntısından. Sen de hallet. Artık bir 525-820 ve üzeri bir seriye geçiver rahatla. Yalnız ram gerçekten fark ettiriyor. Bunu normal kullanımda değil de biraz daha pro kullanımda yani hızlı tepkiler istediğinde bariz fark ediyorsun. Ama işlemciyi de iyi seçersen çok sağlam oluyorlar. Ben mesela ram farkını en bariz tüm cihazlarda arama tuşuna atanan o basınca ie üzerinden google açmasında fark ediyorum. Önceden basınca bekleniyor, sürdürülüyor vb yazılar çıkardı artık 1-2 saniyede yazı gelirken gidiyor. Benim için önemli bir fark. Ayrıca ie de arkadaki sekmeler kapanmıyor. Benim çok işime geldi. Hakikaten değdi. Ya da bir oyun oynarken ekranı kilitleyince atmıyor, 2 sn beyaz ekrandan sonra hemen oyun geliyor. 5-6 oyun aynı anda açılabiliyor falan. Hani 15 uygulama açtım ilkine beklemeden geçtim falan. Deneyince anlarsın:)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Abi bak ben bile kurtuldum 1 gb sıkıntısından. Sen de hallet. Artık bir 525-820 ve üzeri bir seriye geçiver rahatla. Yalnız ram gerçekten fark ettiriyor. Bunu normal kullanımda değil de biraz daha pro kullanımda yani hızlı tepkiler istediğinde bariz fark ediyorsun. Ama işlemciyi de iyi seçersen çok sağlam oluyorlar. Ben mesela ram farkını en bariz tüm cihazlarda arama tuşuna atanan o basınca ie üzerinden google açmasında fark ediyorum. Önceden basınca bekleniyor, sürdürülüyor vb yazılar çıkardı artık 1-2 saniyede yazı gelirken gidiyor. Benim için önemli bir fark. Ayrıca ie de arkadaki sekmeler kapanmıyor. Benim çok işime geldi. Hakikaten değdi. Ya da bir oyun oynarken ekranı kilitleyince atmıyor, 2 sn beyaz ekrandan sonra hemen oyun geliyor. 5-6 oyun aynı anda açılabiliyor falan. Hani 15 uygulama açtım ilkine beklemeden geçtim falan. Deneyince anlarsın:)

Abi cihazı aldığımda en büyük buydu ucuzdu şimdi öğrenciyim değiştiremiyorum şimdi olsa direk 1320 alırdım.

Rainesto

Rainesto

Üye
Oyun güzel ama güncelleme lazım

Adalı_009

Üye
Bolumleri gectikten sonra iyi oluyor sikinti yok

Adalı_009

Üye
Güncelleme bana geldi oyunda problem yok ayrıca hileyle oynamayın emeğiniz boşa gider söyleyeyim ben tekrar baştan başlamak zorunda kaldım o kadar geliştirme herşey bir anda gitti :(

luckysleven

luckysleven

Üye
Guncelleme nasil geldi son guncelleme 5.11 diyor ?

Üst Alt