• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Fast Folder.JPG : Klasör Resminizi Dilediğiniz Gibi Değiştirin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fast Folder.JPG : Klasör Resminizi Dilediğiniz Gibi Değiştirin

Bildiğiniz gibi bilgisayar kullanıcıları istediği dosyayı bulmakta biraz zorlanır ve bu kullanıcıyı en sinir eden şeydir. Fast Folder.JPG programı ile artık bu sorun ortadan kalkmasada sırtınızdaki yük oldukça azalaıyor ve klasörün resmini artık istediğiniz resim yapabiliyorsunuz.

Her klosörün içinde bulunan mevcut dosyalarda arama yapmak ve klasörün kapak resmini değiştirmenizi sağlayan bu yazılım 432 Kilobayt boyutunda ücretsiz bir yazılım. Bu yazılımın tek amacı Folder.JPG dosyası oluşturup görsel dosyalar ile yapılan yenilikleri bu dosya üzerinde bilgi olarak tutmak ve yaptığınız aramalarda hemen bu bilgileri karşınıza çıkartmak oluyor.

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
İndirdim,inşallah kullanışıda kolaydırda hemen çözebiliriz nasıl olduğunu :)...Teşekkürler.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çalışma hakkında biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
Ne yalan söyliyeyim anlamadım nasıl olduğunu :/...Programı kurdum küçük bi pencere çıkıyor o pencerenin içine klasörü sürükleyip bırakıyorum ondan sonra klasörün içinde resim varsa o resimler açılıyor ve oradaki resimleri seçiyorum {başka çaren yok zaten :)}.Ama ondan sonra ne klasörün simgesi değişiyor nede başka bir şey.Anlayan bi arkadaş cevap yazarsa seviniriz güzel bi program her bilgisayara lazım gibi birşey.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bilgisayara setupu kurmadım, boş vaktimde kurup yardımcı olacağım.

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
Peki tamam...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
programı kurdum ready... diyor 2 saat 15 dakikadir bekliyorum daha cok surermi acılması :):) kullanma klavuzu felan varmı :allalla::allalla::allalla:

Ozan

Ozan

Admin
Windows Vista' da falan bu özelliği zaten bir nevi klasöre icon vererek yapıyorsunuz ancak bu programın calisması sanırsam daha farklı. Sonucta yaptıgı şey açık calistirabildiyseniz de, bence çok kullanıslı oluyor her klasöre ayrı ayrı simge atamak ..

rockhan

rockhan

Üye
arkadaşlar programı kurduktan sonra çıkan pencereyi kapattıysanız, başlat - tüm programlar - listening pc - fast folder dosyasının içinde exe dosyasına tıklayarak o ufak ekranı tekrar açıyoruz.

şimdi misal resimler adında klasik sarı renkde bir klasörünüz var , ve bu klasörün üzerinde resim olsun istiyorsunuz, bu resim sizin önceden pc de sahip olduğunuz bir resim olabilir, yani program kendisinden resim eklemiyor.

klasöre resmi eklemek için sahip olduğunuz resmi hangi klasörün görünüşünü değitirecekseniz o resmi klasörün içine atın önce. sonra bu programın içine klasörü atın sonra o klasörün içinde olan resim veya resimleri gösteren bi ekran çıkacak ordan resmi seçin işlem tamam klasörün üzerinde seçtiğiniz resim geldi.

hala anlamayanlar varsa görsel anlatım için sitesinde kısa video var ordan izleyebilir.

heyooo_xxx

heyooo_xxx

Üye
çok faydalı uygulama bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt