Farm Frenzy v2.0 (farmville benzeri oyun) 240*320

Sponsorlu Bağlantılar

acati

acati

Üye
Aziz™;3280369' Alıntı:

Değer veya değmez orası sana kalmış:)

Demo versiyon olup olmadığını belirtmeden sunan senin hiçbir kusurun yok yani? Demeyim diyorum da böyle sunum mu yapılır?

Aziz™

Üye
ilk farm frenz konusunu ben açtım.o zaman telim olmadığı için denemedim.oyunda daha yeni çıkmıştı.demo olduğunu herkes sonradan öğrendi piyasada f.ull sürümü hiç yoktuki bu durumda demo demeninde anlamı kalmıyordu.zamanla 2. Versiyonuda çıkınca demo diye düzeltme gereği duymadım.çünkü herkes oyunun demo olduğunu biliyor.bunu bilmiyorsan bu beni ilgilendirmez ve bağlamaz.sunumu beğenmediysende o senin keyfin.madem beğenmedin başka bir farm frenzy konusu bul ordan indir sunum konu sahibini ilgilendirir.beğenen indirir beğenmeyende bu kadar uzatmaz!

k.uzumer

k.uzumer

Üye
Arkadaşlar oyun demo olabilir ancak, konudaki mesajları okuduğunuzda konuyu açan arkadaşın bi çözüm önerisinde bulunduğunu görebilirsiniz. Çoğu nokia modellerinde "hatsız mod" vardır. Yani telefonun şebeke alımını kısıtlarsanız oyun da otomatik olarak size mesaj gönderemeyecektir. Yalnız oyun açılırken "istenmeyen istisna program kapatılsın mı?" uyarısı verebiliyo, hayır deyip devam ederseniz sorun çıkmadan oynayabilirsiniz. iyi oyunlar.

Aziz™

Üye
teşekkür ederim arkadaşım yerinde bir cevap yazdığın için:)

k.uzumer

k.uzumer

Üye
Rica ederim.

Aziz™

Üye
:).

adınihanet10

Üye
tesekkürler kardesim eline sağlık

Aziz™

Üye