MrTech
Üye
Benim de Vardı Bozuldugu Zaman Acardım Bi Gün İşlemcinin Fanını Cıkarıp Calıstırdım İslemci Tavana Uctu Falan AbiBenim dandik pc vardı hep ben tamir ederdim windows 98 vardı o zamanlar hergün sorun çıkarırdı bir gün hiç açılmıyordu içini açtım woltu yükselttim powera bir bastım bum evi yakıyordum az daha
Benim Az Kaldıydı
Neden be abi illa düzelttiğin oluyordur
- - - Eklendi - - -
Kardeşim öyle yaparken mutfağı yaktı bizim.
Farklı olcam ya ondan
Benim Az KaldıydıSonra Erkek Gibi Büyüdüğüm İçin uzun Saçlarımı Keserdim Hep 1. Sınıftan 6. Sınıfa Kadar Kısa Saçlıydım Amerika Traşı Yapardı Babam
Benim Az KaldıydıSonra Erkek Gibi Büyüdüğüm İçin uzun Saçlarımı Keserdim Hep 1. Sınıftan 6. Sınıfa Kadar Kısa Saçlıydım Amerika Traşı Yapardı Babam
Kızları Pek Sevmezdim Babamla Hep Çıkardım Hep Mahalledeki Erkeklerle Oynardım Hala Öyle Bayanlardan utanırım ..Çünkü Öyle bir Zamandayız Ki Kızlar Ne Yaptığını Bilmez Hale Gelmişler , Halleri Tavırları Hoşuma Gitmez..
oda doğru
- - - Eklendi - - -
????
erkek gibi büyüdüm derken ? Neden öle bişe olduki ?
erkek fatma
Kızları Pek Sevmezdim Babamla Hep Çıkardım Hep Mahalledeki Erkeklerle Oynardım Hala Öyle Bayanlardan utanırım ..Çünkü Öyle bir Zamandayız Ki Kızlar Ne Yaptığını Bilmez Hale Gelmişler , Halleri Tavırları Hoşuma Gitmez..
Ah Hatırlatma Hep Öyle Derlerdi
haksızda değillermiş hani
haksızda değillermiş hani
Halis Yapma şunu Yaa
Halisss
tm Fatma ay Fatoş
Tatlı Bela Fadime DerlerdiFadik daha güzel bence
Tatlı Bela Fadime Derlerdi
Sonra Cadı Dün Barış Diye Bir Arkadaşı Gördüm uzun Zamandan Sonra Merhaba Cadı Diyor Herkes Dönüp Baktı
Halisss
Sonra Cadı Dün Barış Diye Bir Arkadaşı Gördüm uzun Zamandan Sonra Merhaba Cadı Diyor Herkes Dönüp Baktı
Kızarım Halis
tm kızma ya
Sen kimle kim oluyon laa , deseydinAtarlı ergen ask.fmde mod on:
gösteriverem ben sana cadıyı ha
- - - Eklendi - - -
Sen benim sinirli halimi görmedin galba.sal.ak şey yaİsmini ver bana ismini , deseydin
Kızarım Halis
Bu İyi uzaylı Diyorlardı
Yeni reis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?