Farklı Olmak İsteyenler için,Samsung Galaxy S3 i9305 (2GB)Ram

Sponsorlu Bağlantılar

iPandemonium

iPandemonium

Üye
    Konu Sahibi
Farklı Olmak İsteyenler için,Samsung Galaxy S3 i9305 (2GB)Ram
Telefon 16GB Beyaz Renk olup imei kayıtlıdır ,2gb ramli i9305 Modelidir,3G li telefonun imei atılmıştır ,Bu telefon normal s3 ten üstün,ve ondaki eksikliklerin çoğu bunda giderilmiştir,uluslarası bazı ülkelerde satışa sunulan bu modelde, kasma gibi sorunlar yok ,bilen bilir bilmeyen araştırır (Samsung Galaxy S3 4G),telefon kondisyon olarak sorunsuz 10/9.5 alacak kadar temizdir ,kutusu yoktur ,yanında orjinal şarj aleti ,ve kulaklığı ile verilecektir ,Çalışır durumdadır ,Resimler biraz kötü çıkmıştır,bunun sebebi foto, makinem yanımda değildi ,o yüzden 6630ile çektiğim görüntülerdir bunlar :)

(Not:Cihaz replika,kopya, kesinlikle değildir,Orjinal Samsung i9305 Modelidir)
Ayrıca fazla pc başında olamıyorum lütfen cep telefonundan ulaşınız

Tel No:05384534008

Fiyat:900TL

Yanında Verilecekler

Şarj Makinesi

Pc Kablosu

Kulaklık

enterneoll

enterneoll

Üye
fiyat çok yüksek :( bir arkadaşım 9305 düşünüyor ama bunu alamaz sanırım

avcitalip

avcitalip

Üye
bence fiyat normal ben Türkiye'de satılan normal versiyon s3'ü 900'e sattım bırakın adam LTE s3 satıyor satsın 900'e ama pasaport kaydı sorun olmuş :hmmm

Türkçe dil desteği var mı peki kardeş ? birde güncellemeleri ne ölçüde aldı ?

son olarak S4 LTE getirtebilir misin ? snap 800'lü ? :ehe

iPandemonium

iPandemonium

Üye
    Konu Sahibi
bence fiyat normal ben Türkiye'de satılan normal versiyon s3'ü 900'e sattım bırakın adam LTE s3 satıyor satsın 900'e ama pasaport kaydı sorun olmuş :hmmm

Türkçe dil desteği var mı peki kardeş ? birde güncellemeleri ne ölçüde aldı ?

son olarak S4 LTE getirtebilir misin ? snap 800'lü ? :ehe
Telefon türkçe zaten,kendi dil seçeneğinde var ,lte bu ,4g zaten lte demek,bunun işlemcisi normal s3 den kat kat yüksek,ve 2gb ram var,normal s3le kıyaslanamaz,yani güncelleme sorunu olmaz,zaten ben 4.1.2 attım hiçbi sıkıntıda olmadı.sana şu kadar söyleyim normal s3 kullanmışsındır,ordaki tüm kasma ,geçişlerdeki yavaşlık vs geç açılmaları bunda yaşamazsın,o kadar farklı bi tel ,note 2 işlemcisinde 2gb ram ,note 2 nin s3 boyutunu düşün yani.cihazın performansı gerçekten çok kendini belli ediyor,bu arada fazla foruma bakamıyorum,cepten ulaşın

enterneoll

enterneoll

Üye

Telefon türkçe zaten,kendi dil seçeneğinde var ,lte bu ,4g zaten lte demek,bunun işlemcisi normal s3 den kat kat yüksek,ve 2gb ram var,normal s3le kıyaslanamaz,yani güncelleme sorunu olmaz,zaten ben 4.1.2 attım hiçbi sıkıntıda olmadı.sana şu kadar söyleyim normal s3 kullanmışsındır,ordaki tüm kasma ,geçişlerdeki yavaşlık vs geç açılmaları bunda yaşamazsın,o kadar farklı bi tel ,note 2 işlemcisinde 2gb ram ,note 2 nin s3 boyutunu düşün yani.cihazın performansı gerçekten çok kendini belli ediyor,bu arada fazla foruma bakamıyorum,cepten ulaşın

yalnız bu çift çekirdek :D note 2, 4 çekirdek

iPandemonium

iPandemonium

Üye
    Konu Sahibi

yalnız bu çift çekirdek :D note 2, 4 çekirdek
Yanlışın var ,bu 4 çekirdek,hatta quad core jelatinini kendim söktüm,ayrıca çift çekirdek 4g ler genelde amerikada satışa sunulan ürünler ,kısacası ilanı baltalamayın ,almıcaksanız boşa post kasmayın :)

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
alical33

alical33

Üye
lumia 920 ile takas düşünürmüsün temiz sorunsuz karşıya giden seste falan sorunda yok amber yüklü

Üst Alt