Farkettiniz mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Farkettiniz mi ?
Daha az önce farkettim telefonum 701 haliyle autofocus yok fakat telefonun ön kamerası ile çok güzel belge çekimi yapılabiliyor :D

Birazdan kendi bilgisayarıma geçince fotoğraflarını atarım.Çok şaşırdım vallaha.Zaten belge çekimi neredeyse hiç yapmam yapacağımda da ön kamera işimi görür artık :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Günaydın kardeşim. :oke:

İncİnat

İncİnat

Üye
ön kamera görüntülü görüşme için oldugu için netliğe daha cok önem veriyorlar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ama çok noktalı çekiyor .

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeşim ezme beni :D çünkü autofocus olmaması olayını o kadar abarttılarki (Özellikle bazı fanatik N8 kullanıcıları) bazı insanlar hiç belge çekimi yapmasalarda gün gelir ihtiyacım olursa ne olur telaşına girip fikirlerini değiştirdiler.Tamam kamera açısından tek eksik belge çekimiydi bu da benim açımdan çözülmüş oldu.8 MP bence profesyonel olmayan biri için gayet yeterli :D

SilentOne

SilentOne

Üye
hatta artıyor bile

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bizim tellerde af olsa N8 ' in anlamı kalmazdı kesin ondan yok .

İncİnat

İncİnat

Üye
nokia nın tek eksigi af ha bir de çift cekirdek var

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Çift çekirdek göz boyamaktan başka bir şey değil .

• Beğen
Tepkiler: cortex47
papakudioflu

papakudioflu

Admin
şimdi arkadaslar bu çift çekirdek olayı herkesin kafasına takılmış gidiyor arkadaslar çift çekirdek işletim sistemi gerek duyarsa önemli yani şöyle mini cooper arabanız var diyosunuz ki bu arabaya bu motor küçük 500ps bi motor takmak lazım e oda gereksiz yakıt sarfiyatı olur çift çekirdekte symbianda gereksiz pil sarfiyatı yapar baskada bişey yapmaz

DxTR90

DxTR90

Üye
şimdi arkadaslar bu çift çekirdek olayı herkesin kafasına takılmış gidiyor arkadaslar çift çekirdek işletim sistemi gerek duyarsa önemli yani şöyle mini cooper arabanız var diyosunuz ki bu arabaya bu motor küçük 500ps bi motor takmak lazım e oda gereksiz yakıt sarfiyatı olur çift çekirdekte symbianda gereksiz pil sarfiyatı yapar baskada bişey yapmaz

çok doğru bence ama wp7 lerde kesinlikle gerek olacaktır çift çekirdek işlemciye..

TeAmo42

TeAmo42

Üye

çok mantıklı.

SilentOne

SilentOne

Üye
wp 8 de olmalı zaten sistem için yoksa kasr

cortex47

cortex47

Üye
ben de farketmemiştim :hmmm

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
s^3 te bulanık foto çekmek ten bıktıysanız tek çözümü eğer karşı bir görüntüyü çekecekseniz ekranda dokunara çekin ama illa deklanşör düğmesini kullanacağım diyorsanız düğmeyi basıp hemen bırakmayın uzun basın 3 5 sn kadar ok. çünü bastığınızsa aşağı doğru sonra bıraktığınızda yukarı doğru hareket ettirdiğiniz için (bunun önüne geçmek içgüdüsel olarak imkansız gibi etki tepki olayı) bluanık çıkar düğmeye 5 sn kadar uzun basın farkı görün ....

----------Eklendi @ 01:24:36 ---------- Yazıldı @ 01:18:52 ----------

çift çekirdek her zaman iyidir. o motor her zaman tam gaz çalışmıyor ki benzin bitsin yarışta gaza yüklendiğinde iş görecektir rolentide batarya konusunda sıkıntı olmaz....

çek bir ara gazzz........

distakjo

distakjo

Üye
n73 te bile af vardı :D

emrelives2

Üye
6630 da da vardı :) hala da var:)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
dostum geçen gün http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/yeni-konu-acmadan-bir-bakin-6-575015.html#post4302304 burda yazmıştım yakın yazı çekimlerinde gayet işe yarıyor bu yöntem
ayrıca bir de 8mp ile çekim yaparken uzaktan çekip resmi keserseniz de gayet güzel sonuç alırsınız

----------Eklendi @ 12:01:56 ---------- Yazıldı @ 11:57:51 ----------

Bu arada burdaki konu da çift çekirdeğe gitmiş şunu söyleyeyim çift çekirdek ile tek çekirdek arasında tabiki enerji sarfiyatı olarak fark olur ama bunu iyi optimize ederseniz ve ilk çekirdeği 200-300 mhz civarında sabitleyip menü, mesajlar gibi basit uygulamalar ve arka plan işlemlşeri için ayırırsanız diğer çekirdeği yüksek hız gerektiren oyun ve programlar için yüksek tutarsanız çok fazla farketmeyecektir kaldı ki Nokia şuan bile işlemcilerimizde bu işlemi tek çekirdek ile yapıyor yanlış bilmiyorsam ama tabi bu durum bazen ufak tefek takılmalara sebep oluyor çift çekirdek olsa böyle bir sorun kalmaz

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt