Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Püf NoktasıFark Ettinizmi
Sponsorlu Bağlantılar
turbocore35
Üye
Konu Sahibi
Fark Ettinizmi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eskiden böyle birşey olmuyordu ve telefonda ayarlar telefonumu bulda 2 seçenek var gdr3 önizleme sürümünden sonra oldu galba telefon biz bakmadan kendi kendini güncelliyor ..
hasansen_83
Üye
bende hala öyle Bir seçenek gorunmuyor
turbocore35
Üye
Konu Sahibi
alla alla ayarlar telefonumu bul 2 seçenek var ve numerik tuşlar böyle .. beta yüklü gdr3
evet aynen öyle dostum ilk başlarda bende garipsedim bunu ama sonra uygulama yüklemelerinde ülke bölge değişimi yaparken farkettim.değişimi yapıp cihazı kapayıp açıyorum bazen açınca değişmiş oluyor bazen bi süre sonra ama durum bu yani
evet aynen öyle dostum ilk başlarda bende garipsedim bunu ama sonra uygulama yüklemelerinde ülke bölge değişimi yaparken farkettim.değişimi yapıp cihazı kapayıp açıyorum bazen açınca değişmiş oluyor bazen bi süre sonra ama durum bu yani
eskiden böyle birşey olmuyordu ve telefonda ayarlar telefonumu bulda 2 seçenek var gdr3 önizleme sürümünden sonra oldu galba telefon biz bakmadan kendi kendini güncelliyor ..