fark ettimde ben baya gıçığım yaww:D:D:D:D fark etiimde:D :D bu smileyı çok kullanıyorsun
Pure Life Üye CEREN' Alıntı: fark ettimde ben baya gıçığım yaww Genişletmek için tıkla ... fark etiimde bu smileyı çok kullanıyorsun
CEREN' Alıntı: fark ettimde ben baya gıçığım yaww Genişletmek için tıkla ... fark etiimde bu smileyı çok kullanıyorsun
Pure Life Üye DiaBLoS™;979343' Alıntı: fark ettimde *** ödemelerini öğrenemıyorum..:S site yogunmuş Genişletmek için tıkla ... söyledigine fransız kaldım
DiaBLoS™;979343' Alıntı: fark ettimde *** ödemelerini öğrenemıyorum..:S site yogunmuş Genişletmek için tıkla ... söyledigine fransız kaldım
mservank Üye fark ettim de bazı şeyler için acele etsem çok iyi olacak Allah korusun çok geç olabilir
Pure Life Üye mservank' Alıntı: fark ettim de bazı şeyler için acele etsem çok iyi olacak Allah korusun çok geç olabilir Genişletmek için tıkla ... fark ettimde endişelisin biraz
mservank' Alıntı: fark ettim de bazı şeyler için acele etsem çok iyi olacak Allah korusun çok geç olabilir Genişletmek için tıkla ... fark ettimde endişelisin biraz