Fare Önerisi Olan?

Konu Sahibi
Fare Önerisi Olan?
2 3 Ay Önce Bunu 40 Tlye Almiştim Maşallah 60 TL Olmuş.Malum Everestin Kaliteside Ortada Kullanım vs Normal Gibi Ama Başka Mümkünse Bedava Yoksa Ucuz Olan Fare Öneriniz Var Mi

Asusunkını Kullanıyordumda Yok Oda Baştan Sakat Doğdu Soğudum Ondanda.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mesaj birleştirildi:

Çok Sağolun Arkadaşlar Yine Everest Aldık Bakalım NE ZAman Patlar Elimde

Son düzenleme:
Tepkiler: MAERKEK

MAERKEK

Admin
A4tech markası da güzeldir. Silah oyunlarını oynamıyorsan baya götürür. 6 liraya aldığımızı bilirim 2-3 sene gitmişti . Ps2 bağlantılıydı

Tepkiler: DeV/AsA, Silinen Üye 2625978 ve DarkredBlue61

MAERKEK

Admin

Bu bile 55 lira olmuş . Paranın para zamanı 3 liraydı

Konu Sahibi

Bu bile 55 lira olmuş . Paranın para zamanı 3 liraydı
Anlamadım kı Herşeye Zam Geliyor Bana Şu Geri İleri Tuşuda Lazım vede Hız Ayarlama vs O Yüzden Everest Aldım Tekrar Bakalım Ne Zaman Patlar Elimizde.

Şu Asus Faremin Bozulmasına Ayar Oldum

Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve MAERKEK

DeV/AsA

Üye
büyük yazıyorum LOGITECH.
Mesaj birleştirildi:

Windows XP 'li yıllarda senelerce A4tech PS2 mouse kullandık tabi orası ayrı ama belli bir noktadan sonra kalite arıyorsun.

Logitech M505-M560 mouse + Keyboard (10 yıl oldu eskime ibaresi bile yok, her gün kullanmama rağmen iki senede pili anca biter) ve bunların hepsi tek bir alıcıya bağlı çalışıyor '' '' + kullanıcısıyım.Verdiğim paranın karşılığını, hayatta hiç bir ürün bu kadar vermedi.

Son düzenleme:
Tepkiler: Silinen Üye 2625978, PALA. ve MAERKEK

PALA.

Üye
Fare mi lazım komisyonsuz doğrudan köylüden size fare temin edelim. Bölge bayi yetkilisi @Kavalcılı Köyün Faresi

@DeV/AsA m505 bende 10 yıl kullandım efsanedir. Sağ ve sol tuşta seri tıklama başladı bu yıl bıraktım, tamir edilebilir.

@DarkredBlue61 sana sadece tuş lazımsa internette bulunabilir, belkide

Tepkiler: Silinen Üye 2625978, DeV/AsA, DarkredBlue61 ve 1 kişi daha
    Konu Sahibi
Logitech tek geçerim.
Sen tek geç biz hepimiz geçelim . Beyaz bluettoh'lu klavye + mouse modeli var bende mükemmel alet
Bi Lint Ataydınız Eyiydi Her Ne Kadar Yeni Fare Gelmiş Kullanıyor Olsamda

O Zamanda Evi Fareler Basar Hoş Olmaz

Tepkiler: Silinen Üye 2625978, PALA., MAERKEK ve 1 kişi daha

MAERKEK

Admin