Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence FarCry3ü oynayan bunu da rahat oynar gibime geliyor. aynı motor dinamiği kullanılmış, tabi grafiksel olarak iyileştirme yapmışlardır ancak dediğim gibi 3ü oynayan bunu da rahat oynar. 3ü high oynadıysan bunu da hi-medium oynarsın işte
bence FarCry3ü oynayan bunu da rahat oynar gibime geliyor. aynı motor dinamiği kullanılmış, tabi grafiksel olarak iyileştirme yapmışlardır ancak dediğim gibi 3ü oynayan bunu da rahat oynar. 3ü high oynadıysan bunu da hi-medium oynarsın işte
o videoda şöyle bir şeyden bahsediyor sanırım; "istediğiniz zaman bir başkası oyuna direk dahil olabilecek, oyuna sahip olmasalar bile!!" bunu nasıl yapacaklar çok merak ediyorum yani öyle diyor di mi?
"now you can bring in anyone, even if they don't own the game"
Ben DDR3 128 Bit 4 GB GT630 İle D11 Ultrada Oynuyordum Kasıntı Yoktu Ama O FPS Düşüklüğünü Hissediyordun O Ayrı Birşey Ama Kasmadan Son Ayarda Oynamak İçin 256 Bit DDR5 2 GB Bişey Lazım O Zaman Kart Rahat Çalişir Belki Oda Full HDde Zorlar Bence 20 FPsye Düşürür