Far cry 3 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

kayipdadash

Üye
    Konu Sahibi
Far cry 3 yardım
S.a. Arkadaşlar,bugün far cry 3 yükledim bilgisayara. Ama mouse çok yavaş. Yani böyle ağır çekim film gibi hareket ediyor. Görüntü grafik çok net. 1360x950 gibi bişeydi oyun ilk kurulunca. Belki bundandır diyip en düşük çözünürlüğe aldım. Gene olmadı. Sniper ghost warrior 2 de de aynı dert var ama öbürü kadar yavaş değil. Sistemim şöyle: asus m5a78l mlx, amd fx6100 3.3, kingston 2x2 1333mhz ram, 500gb 7200hdd, msi nvidia gt220 1gb 128bit ddr3 grafik. Acaba sorun nerde? Bilen cevap yazabilir mi?

deepmano

Üye
Oyun ps3ten bilgisayara çekimlenmiş.Mouse sağa sola yavaş haraket eder ama yukarı asagı hızlı haraket eder.Yani playstationdaki analog gibi düsun.Torrentten indirdiysen böyle sorunlar çıkar.

- - - Eklendi - - -

Budur diye garanti veremem ama bence bOyle.

kayipdadash

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın,dediğin mantıklı. Ama aldığım kişinin bilgisayarinda bu sorun yok.

hardal00

hardal00

Üye
Hocam bilgu yanlisin var ben far cry 3 un basina oturdum 3 gunde oyun bitti saga sola donmede hic bir problem yoktu

kayipdadash

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bilgu yanlisin var ben far cry 3 un basina oturdum 3 gunde oyun bitti saga sola donmede hic bir problem yoktu

senin ekran kartının modeli ne. Ve yaptığın ayarlarıda bana söyle de bende öyle yapayım belki düzelir.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
denetim masasından fare hızını yükselt bakalım olmazsa oyun ayarlarını kurcala fare hassasiyeti ile ilgili birşey vardır.

hardal00

hardal00

Üye
senin ekran kartının modeli ne. Ve yaptığın ayarlarıda bana söyle de bende öyle yapayım belki düzelir.
valla hocam forumda yoktum benim ekran kardı amd 2 gb benim herşey mediumda ama şuna dikkat etim laptopun fanı kullanmazsam oyunda kasma var fanı kulanırsam yok