Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filminin mobil oyunu duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filminin mobil oyunu duyuruldu
Ünlü yazar J.K. Rowling'in fantastik romanlarından uyarlanan Harry Potter toplam 8 filmlik seri olarak beyaz perdeye gelmiş ve yapımcılarına milyarlarca dolar kazandırmıştı. Serinin hayranları ise devam filmleri hakkında ısrar edince yapımcı şirket Warner Bros. Stüdyosu, serinin yazarı J.K. Rowling ile anlaşmış ve Harry Potter serisiyle aynı evrende ancak farklı zaman diliminde geçecek Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filminin 18 Kasım 2016 tarihinde vizyona gireceğini açıklamıştı. Tekrardan büyücülük ve cadılık evrenine gireceğimiz film için biz oyunculara bir sevindirici haber geldi. Zira yapılan açıklamaya göre, filmin vizyona girmesinden 1 gün önce IOS ve Android için bir mobil oyun yayınlanacak. Fantastic Beats: Cases From the Wizarding World ismiyle yayınlanacak oyun tamamen ücretsiz olacak.



Warner Bros. Interactive Entertainment'in genel müdürü olarak görev alan David Haddad yaptığı açıklamada, ''Şahsen ben de Harry Potter evrenine hayran birisiyim. Çıkacak yan film bizlere Harry Potter evreninin detaylarını gösterecek. Ancak sadece yan filmle yetinmeyecek, çıkaracağımız mobil oyun ile de bu keyfi kıyasıya yaşayacağız. Hayranların bu dünyayı keşfetmeleri için oyuna herhangi bir sınır koymadık. Oyun içerisinde saklı bazı cisimleri ve sırları öğrenecek, büyücülüğün genel atmosferini daha iyi inceleyecek ve bazı gizemli olayları çözmek için dedektif gibi takılacağız.'' ifadelerine yer verdi.

Ayrıca söylenene göre oyun içerisinde Çatlak Kazan, Diago Yolu, Sihir Bakanlığı ve Hogsmeade gibi yerler de olacak. Facebook ile uyum içerisinde olacak oyun ise 17 Kasım 2016 tarihinde indirilmeye açılacak.

Alıntı.
 


Üst Alt