:tşk: ama s3 de çok kasıyor:zzz::kotu:
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi tarxhn' Alıntı: saolsın deneyiyeim bir Genişletmek için tıkla ... rica ederim - - - Eklendi - - - larten123' Alıntı: ama s3 de çok kasıyor Genişletmek için tıkla ... en üstte belirttiğim gibi çözünürlüğü 50-60 civarına indirin. Ben 40ta oynuyorum kasmıyor - - - Eklendi - - - jatvalca' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - yaren_dede' Alıntı: paylaşım için s60 ta kasar demişsin ama benim s3 yinede kasıyor Genişletmek için tıkla ... rica ederim en üstte belirttiğim gibi çözünürlüğü 50-60 civarına indirin. Ben 40ta oynuyorum kasmıyor
tarxhn' Alıntı: saolsın deneyiyeim bir Genişletmek için tıkla ... rica ederim - - - Eklendi - - - larten123' Alıntı: ama s3 de çok kasıyor Genişletmek için tıkla ... en üstte belirttiğim gibi çözünürlüğü 50-60 civarına indirin. Ben 40ta oynuyorum kasmıyor - - - Eklendi - - - jatvalca' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - yaren_dede' Alıntı: paylaşım için s60 ta kasar demişsin ama benim s3 yinede kasıyor Genişletmek için tıkla ... rica ederim en üstte belirttiğim gibi çözünürlüğü 50-60 civarına indirin. Ben 40ta oynuyorum kasmıyor