Fakir Giyince Gülerler Zengin Giyince Moda Derler...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fakir Giyince Gülerler Zengin Giyince Moda Derler...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici

ye kürküm yeee !

Tuba

Tuba

Üye
Aynen :D
bide kotların taşlanmış olanlarını giyorlar nasıl içlerine siniyor anlamıyorum...
yazık o taşlamayı yaparken insanın hayatıyla oynuyorlar :(

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnsanlar Taşlanmış Kot Pantolan giysin diye hayatlarını feda eden Tüm emekçi Kardeşlerime ALLAH' tan Rahmet diliyorum Ben bu Şekilde hiç Düşünmemiştim Sagolasın Rumman...

Tuba

Tuba

Üye
Allah rahmet eylesin :(
kot değince hep taşlanmışlar gelir aklıma ve üzülüyorum.. :(
kot etek / pantolon hiç sevmiyorum zaten taşlanmış taşlanmamış farketmez ...

Lacrymosa

Üye
Zorla mı taşlatıyorlar orasını anlamadım ben? O işi yapmazsın olur biter. Hem suçlu hem güçlü olmak böyle bir şey galiba.

Tuba

Tuba

Üye
Zorla mı taşlatıyorlar orasını anlamadım ben? O işi yapmazsın olur biter. Hem suçlu hem güçlü olmak böyle bir şey galiba.
hayır zorla taşlatmıyorlar ama arz talep meselesi...
istek olunca insanlar işsizlikten kabul ediyorlar...
ama talep olmasa o işde olmaz...

--------------- Ekleme ---------------

peki ozaman şöyle düşün sen o kotu istiyorsun ama taşlayan yok sen taşlar mıydın sağlığını tehlikeye atarak ?
Hayır...
Ama paran yok işsizsin evde senin ekmek getirmeni bekleyen ailen çocukların var ozaman hayatını hiçe sayarak kabul edersin...
ama öyle bi iş olmasaydı başka bi iş bulurdun...
diğeceksin ki olsun çalışmasın olay öyle değil işte...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ya olayı Şimdi duygusallaştırmak İstemiyorum ama İnsan mecbur Kaldığı Zaman gözü görmüyor ölmüşüm Kalmışım vs bir kaç defa arenada hikayelerini dinledim içimden dedim acaba bende gözümü karartabilirmiyim Yani bu işi yapabilirmiyim diye düşündüm altından Kalkamadım evet bu arkadaşlar Suçlular evlerine ekmek götürmek için hayatlarını feda etmeleri bile bile büyük suç

punqermojo

Üye
aynn abi bunun aynısın geçen sene face gördüm vallaha çok dgru sölmişler

bratislav

bratislav

Üye
Şimdi körmüydü zorla mı çalıştırıyolar demek son derece basit ve vicdansızca bi yaklaşım oluyo bence.Orada çalışan insanlar ellerinde doğru dürüst alternatif bi mesleği olmayan ve de evine ekmek götürmek için sadece çalışmak için o işe giren kişiler.Ben şimdi oturduğum yerde rahatım,açarım interneti araştırırım kot taşlama meslek hastalığını.Bilmiyo ki adamcağızlar o kum zerrelerinin çiğerlerinde yıllar sonra beton gb olacağını.ben sorarım yoldan çevirsen kaç kişi bilir silikozis hastalığını,kime sorarsan sor denek grubunu kendin seç üni mezunundan lise talebesine.Şimdi ne alaka denilirse çok alakası var.elinde interneti olan,eğitimli insanlar bile bu hastalığı kolay kolay bilmezken kaldı ki bu 2 kuruş ekmek parası için çalışan çaresiz insanların bilmemesi gayet normal.Zaten hastalıkta öle 1 senede ortaya çıkmıyo yıllar sonra çıkıyo anca yakalanınca biliniyo ve televizyonda gösteriliyo.Burda en büyük suçlu,vicdansız,bu atolyelerde o insanları çalıştıran ve gayette ne olacağını iyi bilen para babaları.Çözüm çok kolay adam gibi bi havalandırm sistemi ve çalışanlara uygun çalışma gereçleri(maske v.s)Bu memlekette ne iş olursa yaparım tek olsunda diyen bi çare insanlar var o yüzden böle unu kuru tuzu kuru yorumlar bi insana daha doğrusu vicdanı olan bi insana asla yakışmaz.adam dğudan geliyo okuma yazmayı bilmiyo çoğu gariplerin ne bekliyodun işle ilgili fizibilite çalışması yapmasını mı,o adamın bilmemesi ölümüne çalıştırılmasını gerektirmez.Burdan kınıyorum insan hayatıyla oynayan vicdansızları...

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Bizim insanlarımız normal olan şeyi yapmıolar anormal olan şeyi yapıolar :kop:

Tuba

Tuba

Üye
Şimdi körmüydü zorla mı çalıştırıyolar demek son derece basit ve vicdansızca bi yaklaşım oluyo bence.Orada çalışan insanlar ellerinde doğru dürüst alternatif bi mesleği olmayan ve de evine ekmek götürmek için sadece çalışmak için o işe giren kişiler.Ben şimdi oturduğum yerde rahatım,açarım interneti araştırırım kot taşlama meslek hastalığını.Bilmiyo ki adamcağızlar o kum zerrelerinin çiğerlerinde yıllar sonra beton gb olacağını.ben sorarım yoldan çevirsen kaç kişi bilir silikozis hastalığını,kime sorarsan sor denek grubunu kendin seç üni mezunundan lise talebesine.Şimdi ne alaka denilirse çok alakası var.elinde interneti olan,eğitimli insanlar bile bu hastalığı kolay kolay bilmezken kaldı ki bu 2 kuruş ekmek parası için çalışan çaresiz insanların bilmemesi gayet normal.Zaten hastalıkta öle 1 senede ortaya çıkmıyo yıllar sonra çıkıyo anca yakalanınca biliniyo ve televizyonda gösteriliyo.Burda en büyük suçlu,vicdansız,bu atolyelerde o insanları çalıştıran ve gayette ne olacağını iyi bilen para babaları.Çözüm çok kolay adam gibi bi havalandırm sistemi ve çalışanlara uygun çalışma gereçleri(maske v.s)Bu memlekette ne iş olursa yaparım tek olsunda diyen bi çare insanlar var o yüzden böle unu kuru tuzu kuru yorumlar bi insana daha doğrusu vicdanı olan bi insana asla yakışmaz.adam dğudan geliyo okuma yazmayı bilmiyo çoğu gariplerin ne bekliyodun işle ilgili fizibilite çalışması yapmasını mı,o adamın bilmemesi ölümüne çalıştırılmasını gerektirmez.Burdan kınıyorum insan hayatıyla oynayan vicdansızları...
:oke: çok güzel yorum getirmişsin ama ben kot alsam bile taşlanmış olanlarını hiç almam bir insanın hayatıyla oynuyorlar çünkü ve evet çoğu kişi orada çalışırken bunu bilmiyor...

ghost841

ghost841

Üye
ben daha taşlanmış ve taşlanmamış olanın arasındaki farkı bilmiyom
ama işcilerin durumunu biliyodum

Tuba

Tuba

Üye

taşlanmış kotta rengini ağartıyorlar kısım kısım yada komple....

bu da orjinal kot taşlanmamış hali...

ghost841

ghost841

Üye
taşlanmamış hali daha güzel hep ondan alıyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt