Haber Fake Cortana Mağazada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
Fake Cortana Mağazada.
Microsoft maalesef marketi denetlemiyor fake cortana markette

Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
Microsoft'un Sahte Cortana'sı çıkmış Haberi yok

Aynen çok fazla gereksiz uygulama var inşallah temizlerler ve sağlam Bi mağaza olur

NEXUS

Üye
Windows Phone'de Demekki Gereksiz Uygulama Varmış
Yani Sonra Diyorsunuz Play Store Çöplük Kaynıyor Fakat şimdi görüyoruz ki windows phone'nin mağazıda böle

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone'de Demekki Gereksiz Uygulama Varmış
Yani Sonra Diyorsunuz Play Store Çöplük Kaynıyor Fakat şimdi görüyoruz ki windows phone'nin mağazıda böle
windows phone 8 8.1 google playden farkı yok hayır gerekli uygulamalar olmadığı için insana google playden daha dandik geliyor şahsen ben öyle düşünüyorum

NEXUS

Üye
windows phone 8 8.1 google playden farkı yok hayır gerekli uygulamalar olmadığı için insana google playden daha dandik geliyor şahsen ben öyle düşünüyorum
bence gene gerekli uygulamalar var , yani tek sorunu çoğu uygulama paralı burda benim demek istediğim bu yani windows phone'dede aradığın çoğu uygulamayı bulabiliyorsun

Fake=Sahte! dikkat edelim lütfen.

Emre

Üye
uygulama çoğalsında gerisi önemli değil diyor yani google play 2.0 versiyon oldu.
Microsoft Subway Surfers 512mb Ramlı Cihazlar İçin Silmeseydi iyiydi.
Sen Önce Mağaza'ya bak 1. Milyon Flappy Bird vardır

Yayıncıda Poandsoul Corporation yazıyor biyerden tanıdık geliyor bana Jailbreak mesela ve indirdim denedim açılmıyor çince bir yazı tamam tıklayınca tekrar menüye atıyor

Çözümünü de buldum o yazı gelince ekranı kilitleyin tekrar açın uygulama açılıyor :/

Emre

Üye
Bu uygulama'nın Virusu var mı yok mu Nerden Bileceksin Bilgi İçin

sadece gereksiz uygulama yok diyenler için yazdım bunu
bilgilendirme için
Elbette bilinmeyen bir şey söylemedim. Kullandığım dilin yabancı tahribatından yozlaşmamasını istiyorum sadece, zaten şu zamana kadar yeterince yozlaşmadı mı? Şakadan büyük kendisinden vahim bir konu bu, dalgaya alınmaması gerekir bana göre.

Tepkiler: suyunsesi

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
Hattı Faturalı Olanlar Denemesin Dikkat!
Microsoft Uygulamaları Denetlemediği İçin Yanlış Birşey Söylersiniz SMS Atar Faturaya Girer Sonra Sorumluluk Kabul Etmem Çince Nede Olsa

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
Kapatılcak bir konu değil!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...