Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebookun Bana Doğum Günü Hediyesi : Hesabımı Kapattılar !!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paranoya
Üye
Konu Sahibi
Facebookun Bana Doğum Günü Hediyesi : Hesabımı Kapattılar !!!
Lanet olsun sana Facebook bidaha üye olursam 3 olsun bidaha kapatmışlardı hesabımı . Kıskandı beni 150 kişi duvara yazınca .
tragedie
Emekli Yönetici
geçmiş olsun ama durduk yere 3 hesabında Nasıl kapandı şikayet almışşındır
&&BERKAY&&
Üye
bu facebook yaptığı bişey değil kimileri binlerce kişiden duvara yazı yazıyo atılmıyor bu senin arkadaş çevrenden biri yapmıştır bunu
Aslında ne siyaset nede farklı dinlere sataşan bir kişi değilimdir sizinde bildiğiniz gibi genelde facebookta şikayetler din , ırk ve siyasetten dolayı oluşuyor . Ndense banladılar işte . Kendimi dizginlemeye çalışıyoruz birdaha üye olmıycam .
Aslında ne siyaset nede farklı dinlere sataşan bir kişi değilimdir sizinde bildiğiniz gibi genelde facebookta şikayetler din , ırk ve siyasetten dolayı oluşuyor . Ndense banladılar işte . Kendimi dizginlemeye çalışıyoruz birdaha üye olmıycam .
--------------- Ekleme ---------------
Berkay senin binlerce kişi dediğin sayfalarda oluyor . Arkadaş çevremede çamur atma boşuna . Oldu - bitti işte çokta tınn .
ya bırak sana yardım edende kabahat
olabilir diyorum ve tanıdığım bir kişi ya doğum günü oldu yaklışk 800 kişi doğum günün kutlu olsun dedi
sen bilmessin yapmazlar sanırsın ama çok kalleş var bu dünyada
ya bırak sana yardım edende kabahat
olabilir diyorum ve tanıdığım bir kişi ya doğum günü oldu yaklışk 800 kişi doğum günün kutlu olsun dedi
sen bilmessin yapmazlar sanırsın ama çok kalleş var bu dünyada