Facebook'tan video ve müzik indirmek + cep telefonuna atmak

Sponsorlu Bağlantılar

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi

Öncelikle bilgisayarımızdan bu siteye giriyoruz

Ardından Total Video Conventeri indiriyoruz .

Yükledikten Sonra

Uploaded with
I Want To Try It More Seçeneğini Seçiyoruz ve şimdilik program arkaplanda kalabilir gelelim hangi videoyu indireceğimize

(Ben Rastgele bir video seçtim )

İndireceğimiz videonun ismine tıklıyoruz ve videonun penceresini açıyoruz

Daha sonra videonun linkini adlı siteye girerek videoyu indiriyoruz

Sonra indirdiğimiz video yu total video conventer ile çeviricez ( Not : İndirdiğiniz videonun adı birsürü rakamdan oluşucaktır ben sorun olmaması için adını değiştirdim )

Şimdi burası önemli mp4 destekli telefonlarda ( sadece 6303de deneyebildim ) yeniden mp4 e çevirmemiz lazım siteden direk inen mp4ü açmıyor telefon telefonunuz mp4 desteklemiyor ise 3gp ye çevirin fakat 3gp çevirimleri sırasında ses bozuklukları olabiliyor

Çevirilen Dosyaları C:\Program Files\Total Video Converter\Converted klasöründe bulabilir isterseniz kayıt yerini değiştirebilirsiniz

Müzik indirirkende aynı işlemleri yapıp çevirirken audio file'a gelip mp3 ü seçiyoruz

Anlatım ve teknikler tamamen bana aittir kendim buldum . yardımcı olabildiysem bir teşekkür yeter .

• Beğen
Tepkiler: burak506 ve gedikoguzhan24@

Lacrymosa

Üye
TVC ile ücretsiz convert işlemi yaparsanız video da bir yazı belirir. Bu da hiç hoş olmaz.

Örneğin MP4 açan telefonunuza Allok Video to MP4 Converter ile videoları MP4 formatına çevirerek atarsanız videoda reklam olmaz.

gedikoguzhan24@

gedikoguzhan24@

Üye
İyide kardeşim bunun burda ne işi var.??Bunu yapamayanda artık xD Genede Emeğe Saygı

baroli

Üye
heçç beqnmedım inmıyor qii anLamadım ßiŞi....

yusuf868

yusuf868

Üye
kardeş bir işe yaramıyor yaw zaten indirip ne yapacan ki vıdeyo izle facebookta oldu bitti ne gerek var....
:oke:

Regger

Üye
Boyle bişeye gerek yok. Internet Download Manager tüm video mp3 ses kendisi indiriyor.

Üst Alt