Facebook'tan Kalıcı Olarak Üyelik Silmek ( Anlatım )

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Facebook'tan Kalıcı Olarak Üyelik Silmek ( Anlatım )
Facebook hesabı alıp sonra türlü nedenlerden dolayı pişman olduysanız Facebook hesabınızı silebilirsiniz.

Aşağıda Facebook hesabı nasıl silinir tarif edilmektedir. ????:

Facebook Hesabı Silme????:

Facebook Hesabı Silme

Aslında bir siteden üyelik silmek kolay bir iş değildir, siteler üyelik silmeyi adeta saklarlar ama Facebook'da iş sanıldığından da kolay, göreceksiniz. Neden Facebook hesabı silme gereği duyulur? Bu ayrı bir konu elbette. Illaki ben niyetlendim bir kere sileceğim Facebook hesabımı derseniz aşağıda bunun yolunu bulabilirsiniz.
Silmek için şu adımları uyguluyoruz;
1- Sağ üstten Account menüsüne geliyoruz. Menüyü açıktan sonra altta Deactivate Accounts diye bir şey var, ona tıklıyoruz.
2- Sonraki sayfada Confirm Facebook Account Deactivate diyor, orada bir ton seçenek çıkıyor. Ben mail gelmesinden rahatsız olduğum için "I receive too many emails from Facebook" maddesini seçtim. Başka ne maddeler var derseniz,

* Facebook'da çok zaman harcadım.
* Başka Facebook hesabına ihtiyacım var.
* Başka Facebook hesabı sahibiyim.
* Facebook'u yararlı bulmadım.
* Facebook nasıl kullanılır anlamadım.
* Facebook'tan çok mail geliyor.
* Facebook'un güvenli olmadığını hissettim.
* Bu gidişim geçici, geri döneceğim.
* Facebook bende sosyal dram yarattı.
* Diğer

Bu gerekçelerle Facebook hesabınızı silebilir, rahatlayabilirsiniz.
3- Son olarak size bir mail daha geliyor. Bu maille son bir kez daha dönüş için bir link atıyorlar, o maili de sildikten sonra Facebook ile hiç bir alakanız kalmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392, TheLastOttomans, jejep ve 4 diğerleri

Aziz™

Aziz™

Üye
her ikinizede teşekkür ederim..:)

hub

Üye
Teşekkürler. Zaten aradığım birşeydi. Eski profilimi silmek istiyordum.

sekinardi

sekinardi

Üye
saol da bu kadar konuya ne gerek vardı 50 tane açmışsın uğraşmıssın tşk

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ama bu kalıcı silmek ıcın degıldı sadece donduruyorsun...kalıcı sılmek ıcın yardım butonundan yararlanıyosun

cruel37

Üye
Aynen eksik olmayın dostlar.

--------------- Ekleme ---------------

edit güzel iş başarmışınız

nesto3

nesto3

Üye
Ben yaptım ama yapabildiğim sadece facebook adresini dondurabildim bu yol ile. Ben faceyi kapatmak istiyorum sonsuza. Faceden kaldırmak istiyorum üyeliğimi. Yardım edermisiniz lütfen.?

YasirN

YasirN

Üye
hocam buda harika bi yontem ama dondurduktan sonra gırış yaptıgında donüş yapabılıyorsun maile gerek kalmıyor :D

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
bukalıcı silme yöntemi değil sayın arkadaşım sadece dondurmak içindir.

maxirabit

maxirabit

Üye
teşkkürler.

TheLastOttomans

TheLastOttomans

Üye
Çook teşekkür ederim :) Bu foruma geldiğim günden beri bilgilerime bilgi kattım... :)

mustif

mustif

Üye
Facebookunuza girdikten sonra bu linke tiklayin

• Beğen
Tepkiler: bossy
-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
facebook şifremi hatırlar hatırlamaz yapacağım ilk iş bu olacak teşekkürler:)

nesto3

nesto3

Üye
Bu face yöneticeleri de faceden kurtulmamak icin elinden gelen her seyi yapıyolar. Silmek işlemi tamamlanana kadar 2 hafta qeciyo.

~GeWeR~

~GeWeR~

Üye
TeşekürLer Çok İşime Yardı :)

electroizm

Üye
dondurma işlemini lütfen kalıcı silme olarak vermeyelim arkadaşlar hiç bir şekilde facabooktan hesabınızı silemezsiniz bunun ama silme olmasa da kurtulmanın bir yolu var bütün arkadaşlarınızı arkadaş listesinden çıkaracaksınız beğendiğin bütün sayfalardan üyelikten ayrılacaksınız sonra bir daha hiç kullanmayacağınız bir mail adresini facebook mail adresiniz ile değiştireceksiniz bunları yaptıktan sonra hesap dondurma işlemi yapabilirisiniz eğer facebook'ta hesap silme işi olsaydı 4 yılda 700 milyon kullanıcı sayısına ulaşılamazdı bir kere :)

bu yöntemi yaptığınızda eğer hesabını donduran arkadaşınız var ise onu o zaman arkadaş listesinden çıkaramadığından sonradan kendinizin dondurmuş olan hesaba girdiğinizde hala o kişinin arkadaşınız olduğunu göreceksiniz tarafımdan denenmiştir...
sosyal ortamlara giren hiç bir şeyi bir daha silme imkanı yoktur ondan bu sosyal ortamlar sayesinde özel hayat diye birşeyde kalmadı maalesef

----------Eklendi @ 18:35:43 ---------- Yazıldı @ 18:10:11 ----------

dondurma işlemini lütfen kalıcı silme olarak vermeyelim arkadaşlar hiç bir şekilde facabooktan hesabınızı silemezsiniz bunun ama silme olmasa da kurtulmanın bir yolu var bütün arkadaşlarınızı arkadaş listesinden çıkaracaksınız beğendiğin bütün sayfalardan üyelikten ayrılacaksınız sonra bir daha hiç kullanmayacağınız bir mail adresini facebook mail adresiniz ile değiştireceksiniz bunları yaptıktan sonra hesap dondurma işlemi yapabilirisiniz eğer facebook'ta hesap silme işi olsaydı 4 yılda 700 milyon kullanıcı sayısına ulaşılamazdı bir kere :)

bu yöntemi yaptığınızda eğer hesabını donduran arkadaşınız var ise onu o zaman arkadaş listesinden çıkaramadığından sonradan kendinizin dondurmuş olan hesaba girdiğinizde hala o kişinin arkadaşınız olduğunu göreceksiniz tarafımdan denenmiştir...
sosyal ortamlara giren hiç bir şeyi bir daha silme imkanı yoktur ondan bu sosyal ortamlar sayesinde özel hayat diye birşeyde kalmadı maalesef

düzelteme baktım ve hesabın nasıl silineceğini gösteriyor bana pek inandırıcı gelmese de üye sayısını düşündüğüm için silmek isteyen arkadaşlar hesabını silebilir burda dondurma işlemini anlatmış ama bunu kabul etmeyip silme işleminede geçebiliyorsunuz saygılar...

coldman41

coldman41

Üye
Teşekkürler

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:tşk:

Üst Alt