Facebook'taki videoları izlemek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Facebook'taki videoları izlemek
x.facebook.com

Arkadaşlar yukardaki facebook linkinden facebook'a girebilir ve en önemlisi videoları cepten izleyebilirsiniz.

yunus5055

yunus5055

Üye
Bi deneyelim bakalım ...

----------Eklendi @ 21:05:54 ---------- Yazıldı @ 20:55:40 ----------

Olmuyo .. Bilmiyorum bende çalışmıyo videolar :/ ... Yapabilen varmı ... Tel n70

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş benim tlf N70 ve hat Vodafone facebook'ta youtube adresli videoları rahatlıkla izleyebilirsin real player'daki erişim noktası vodafone internet seçili olacak ayrıca Turkcell ve Avea içinse yine bu şebekelerin internet erişim noktası seçili olacak hadi kolay gelsin.

yunus5055

yunus5055

Üye
Youtübe ve tv olayını hallettim çok şükürde ... Facede video izle deyince bolt programındaki sandım bian ...

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Bolt değil normal tarayıcıdan yada opera mini ve uc browser ve diğer tarayıcılardan x.facebook.com adresine girin youtube adresli herhangi bir videoyu tıkladığınızda sizi real player'a yönlendirir ve videoyu sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz.

oquz_esen

oquz_esen

Üye
Bende real player 'e yönlendirmiyo direk indirme yapıyo bu bildiqin touch.facebook.com :ehe

yunus5055

yunus5055

Üye
Youtubeden izledikten sonra ne gerek var bu na :) ... Yinede saol .. Video ismini kopyalayıp yan sekmede youtubeden açıyordum zaten :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt