Facebooktaki Sorun Yardım Lütfenn !

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Facebooktaki Sorun Yardım Lütfenn !
Selam arkadaşlar ben nokia 701 telefonuma facebooktan yüklenen uygulamayı yükledim orijinal facebookuygulaması yani fakat bu uygulamaya gırınce telefon işareti çıkmıyor kendi ismimin yanında sohbet bölümünde fakat arkadaşım c7 den giriyor bu telefon ısareti onda cıkıyor ne yapabılırım yardım edebilirmisiniz ?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sürüm farkindan olabilir :hmmm

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sürümü kullanıyoruz sordum yanı oda son güncellemyi yaptı bende hem kaldırıp yükeldim olmuyor da olmuyor cok kafaya taktım .s.s lütfen yardım edınn

R58

R58

Üye
telini ayarlardab fabrika ayarlarına çevir ve teli kapat aç büyük ihtimal sorun kalmaz

maklube

Üye
Facebook messengerin ozelligi o arkadasin muhtemelen iphone veya android bir cihazla giris yapmistir nokiada yok o

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Hayır kardesım yanımda c7 ile girdi bende pc den baktım telefon gözüküyor denıyecem sımdı fabrika ayarını inş olur

- - - Eklendi - - -

denedım sımdı dedıgınızı olmadı yıne cıkmıyor telefon arkadasın facesıne girip bakıyorum benım ısımımın yanına yok telefon sımgesı :( :(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​facebook mobil özelliği açık mı? telefon numaranı tanımlaman lazım facebook hesabında

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Evet kardesım acık pff neden olmuyor yaa :(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
facebookta mobil ayarlarını kontrol et. bana internetten ve mobilden mesaj gönderilmesine izin ver diye bir seçenek olması lazım. onu da işaretle

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Yaptim sorun hala devam ediyor telefon isareti yok

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​farklı bir uygulama ile giriyordur belki arkadaşın fmobi gibi?

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Bu faceboktan indirilen uylulamadan gırıyor onda oluyor benım denemedıgım uygulama kalmadı olmuyor bende nedense

Üst Alt