Facebookta sohbet edilebilen telefon tavsiyeniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fizanx

Üye
    Konu Sahibi
Facebookta sohbet edilebilen telefon tavsiyeniz
Merhaba. Yeni bip telefon almak istiyorum çok mesaj yazdığım için dokunmatik telefon ile rahat yazamadığından dolayı normal tuşlu cep telefonu almak istiyorum aldığım telefon facebookta sohbet kısmı kullanılsin ve flash videolar oynatsin istiyorum bu özellikleri taşıyan bildiğimiz telefon modeli varsa önerilerinizi esirgemeyin arkadaşlar teşekkür ederim

61semih

61semih

Üye
butun android işletım sıstemıne sahıp telefon modellerınden kendıne uygun olanı secebılırsın.hepsınde feysbuk un resmı uygulaması uyumlu ve sohbet var

drangela61

drangela61

Üye
tabiki nokia n900
cogu zaman bi bilgisayara ihtiyacin olmayacaktir
saygilar

fizanx

Üye
    Konu Sahibi
Bu sürgülü usta ya klasik tuşlu bi telefon önerebilirsen çok iyi olur

Türe

Türe

Üye
Klasik tuşlu o tur bir telefon su an mevcut degil cikmasi da zor.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
nokia x3-02 de bile facebook chat var kardeşim..yani pek dert etme onu artık şu son zamanlarda çıkan hemen hemen tüm cihazlarda vardır bu özellik...

Türe

Türe

Üye
x3-02 klavyeli degil miydi ben mi yanlis hatirladim

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
aslında kullanımı gayet rahat mesajı falan gayet hızlı yazıyorum onda. zaten benmki de örnekti :) facebookta bu cihaz bile sohbet ediyosa diğer cihazlarda yapar :)
arkadasin dedigi klasik tuslu turde zor ama klavyeli telefonlar icin dogaldir olmasi :)

Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Eat-Apple

Eat-Apple

Üye
Yeni çıkan tüm telefonlarda facebook uygulaması var.Ayrıca x3-02 hem dokunmatik hem 'tuşlu'

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
C3'de de var.:D Artık her telefonda facebook var.

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
konuyu açan arkadaşım şimdi facebook uygulamasında hem fikiriz nerdeyse her cihazda var sen şimdi güzel bir cihaz bak...yada fiyat aralığını söyle biz sana önerelim...

tempestshine

tempestshine

Üye
  • Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt