Facebook'ta Görmediğiniz Saçmalık (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Facebook'ta Görmediğiniz Saçmalık (Yardım)
Merhaba,
Facebook hesabımda bir sorun var sorunu açıklıyorum , birşey paylaştığımda anasayfada resmim bana ait olmayan bir resim oluyor , ve bu paylaşımlar arkadaş olduğum kişilere farklı şekilde görünüyor. Başka bir facebook hesabımda sorun yok , facebookta virüs var sanırım . hiçbir beğendirme uygulamalarına girmedim . ama duvarımda başkalarına ait virüs içerikli reklamlar son günde artmaya başladı. fotoğraf koyacağım bir adet bunda arkadaş listemde o kişiye ait olmayan profil resimleri mevcut yani o kişiye ait olmayan profil resimler prpfilini açınca gerçek resmi ortaya çıkıyor. Lütfen bir ilgilenirmisiniz çok kızgınım ,
Teşekkürler

SHS

SHS

Üye
gerçekten virüslü gibi ama nasıl yardımcı olabiliriz ki?:hmmm tüm uygulama izinlerini kaldırıp bi bak

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
kullandığım beğeni uygulaması olmadı diğerleri oyun denedim gene olmadı,sanırım büyük ihtimal virüs bilgisayarda. .mesajın için teşekkür ederim.

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Aynısı bende de oluyor. devamlı olan bir şey değil hesabını 1 2 kere Dondur Aktif et düzeliyor ben öyle yapıyorum :hmmm

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
resimi incelediniz mi bu dediginizi hiç denemedim,denemek lazım teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: .SeRDaR.
.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
dene derim düzelme şansı var. bende düzelmişti :hmmm

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
inşallah öyledir , düzelir de kurtuluruz eyvallah. .

SHS

SHS

Üye
resme baktım ondan şaşırdım, acayip olmuş, inşallah normale döner

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
dönmüyor kardeşim ya daha da fena oldu 2000kişilik listede nerdeyse 500kişide aynı resim var çok tuhaflaşti başka pc den denedim sorun yok pc de virüs var ama bulmuyor . . Tek çözüm format galiba.s

marist

marist

Üye
dönmüyor kardeşim ya daha da fena oldu 2000kişilik listede nerdeyse 500kişide aynı resim var çok tuhaflaşti başka pc den denedim sorun yok pc de virüs var ama bulmuyor . . Tek çözüm format galiba.s

O zaman format at.
Ama bilgisayardaki virüsün facebookLa aLakası ne ki ?
Kesin Faceboktan birşeyLere izin vermişSindir.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
marist kardeş bu sorun sadece facebookta mevcut değil maxicep te bile yazılar karmakarışık sanırım sorun facebook değil de laptoptan kaynaklı. facebook virüsünün bilgisayara bulasacak hali yok formatı deneyeceğim artık.s

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
laptop a format attım sorun ortadan kalktı , herkese çok teşekkür ederim. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...