Facebook'daki kişileri rehberde görmek? Nexus 4

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Facebook'daki kişileri rehberde görmek? Nexus 4
Nexus 4 telefonum da rehberimdeki kişileri resimleri ile görmek istiyorum nasıl yapabilirim senkronize filan yapıyorum ama olmuyor. Ayrıca Rehberimi sim kart a aktarmak istiyorum fakat onuda bulamadım varmı yardimci olabilecek.

hallil60

hallil60

Üye
kardeş öncelikle rehberdeki isimleri tel hafızasına kopyala görünürlüğü telefon hafızası yap ve telefondaki facebook simgesinden faceye griş yap ekranda yazı çıkar yada otomatik yapar.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
telefon hafızasında zaten ama malesef facebook da o yazı çıkmıyor

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
konu güncel

avcitalip

avcitalip

Üye
ben facebook'taki herkesin resmini bir klasöre kaydettim ardından o klasörün ismini Rehber olarak değiştirip telefona attım o şekilde ekledim :evet: senin dediğin şekilde de oluyor ama çok karışık :) nasıl olduğunu bende bilmiyorum

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
ben facebook'taki herkesin resmini bir klasöre kaydettim ardından o klasörün ismini Rehber olarak değiştirip telefona attım o şekilde ekledim :evet: senin dediğin şekilde de oluyor ama çok karışık :) nasıl olduğunu bende bilmiyorum

Tamam ama benim rehberim sık siliniyor. Yani format atıyorum root yapıyorum rom atıyorum filan ugrasmak istemiyorum. Kisa bir yolu olmalı :)

Üst Alt