Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebook'daki kişileri rehberde görmek? Nexus 4
Sponsorlu Bağlantılar
TeAmo42
Üye
Konu Sahibi
Facebook'daki kişileri rehberde görmek? Nexus 4
Nexus 4 telefonum da rehberimdeki kişileri resimleri ile görmek istiyorum nasıl yapabilirim senkronize filan yapıyorum ama olmuyor. Ayrıca Rehberimi sim kart a aktarmak istiyorum fakat onuda bulamadım varmı yardimci olabilecek.
hallil60
Üye
kardeş öncelikle rehberdeki isimleri tel hafızasına kopyala görünürlüğü telefon hafızası yap ve telefondaki facebook simgesinden faceye griş yap ekranda yazı çıkar yada otomatik yapar.
TeAmo42
Üye
Konu Sahibi
telefon hafızasında zaten ama malesef facebook da o yazı çıkmıyor
TeAmo42
Üye
Konu Sahibi
Güncel
TeAmo42
Üye
Konu Sahibi
konu güncel
avcitalip
Üye
ben facebook'taki herkesin resmini bir klasöre kaydettim ardından o klasörün ismini Rehber olarak değiştirip telefona attım o şekilde ekledim senin dediğin şekilde de oluyor ama çok karışık nasıl olduğunu bende bilmiyorum
ben facebook'taki herkesin resmini bir klasöre kaydettim ardından o klasörün ismini Rehber olarak değiştirip telefona attım o şekilde ekledim senin dediğin şekilde de oluyor ama çok karışık nasıl olduğunu bende bilmiyorum